A

Contura 620T Style

Prijs:

5.695,-

Verkrijgbaar in Zwart/grijs/speksteen, met frontplaat of warmhoudvak,  en met gietijzerendeur of glazendeur.

Afmetingen (DxBxH)

47 × 113 cm

Rendement

80%

Brandstof

Hout

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Contura 620T Style

De Contura 620T Style heeft een mooie combinatie van klassiek speksteen met een modern design. Het voordeel van speksteen is dat, als de houtkachel eenmaal warm is, de warmte lang wordt vastgehouden en wordt afgegeven. De Contura 620 T past goed in moderne woning met een klassieke tint. De Contura 620 T is ideaal voor het verwarmen van grote oppervlakte tot 150m2.

Stook verantwoord, Kies bewust, voor bijvoorbeeld Contura width=

De gezelligheid van een houtkachel, de warmte en het schitterende vlammenspel is voor veel mensen dé reden om een houtkachel aan te schaffen, waaronder de Contura 620T Style. Naast de perfecte sfeer zorgt een houtkachel ook voor een lagere energierekening. Maar moderne houtkachels bieden u nóg meer. Zij zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen waar naast uitstekende kwaliteit, milieu en duurzaamheid het uitgangspunt is.
Kiest u voor een kachel die valt onder Bewust Stoken dan bent u verzekerd van een haard die voldoet aan de hoogste milieu- en kwaliteitsnormen van Europa. Een unieke norm waar we trots op zijn. Deze norm is ook van toepassing voor de Contura 620T Style.
Alles wat we doen belast het milieu op een bepaalde manier. Tegenwoordig hebben we vaak de mogelijkheid om te bepalen in welke mate we het milieu belasten. Om deze reden is in 2016 Bewust Stoken opgericht, een onafhankelijk adviserend orgaan met vakkundige adviespunten door heel Nederland, dat gehoor geeft aan de groeiende behoefte om een zo goed mogelijk onafhankelijk advies te geven.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 47 × 113 cm
Brandstof

CV aansluiting

Kleur

,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht