A

Contura 690 Style

Prijs:

4.350,-

Rendement

86%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Contura 690 Style: Een Vrijstaande Houtgestookte Kachel van Contura

Elegantie en Efficiëntie in Eén

De Contura 690 Style is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Dit meesterwerk van het gerenommeerde kachelmerk Contura is ontworpen voor wie niet alleen warmte, maar ook esthetische waarde zoekt. De 690 Style biedt een elegante oplossing voor elke woonruimte, met een eigentijds design dat naadloos integreert in zowel moderne als klassieke interieurs.

Uitmuntend Scandinavisch Vakmanschap

Contura staat bekend om zijn Scandinavische vakmanschap en de 690 Style is hier geen uitzondering op. De kachel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die duurzaamheid en lange levensduur garanderen. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat de kachel niet alleen een blikvanger is, maar ook bestand is tegen intensief dagelijks gebruik.

Efficiënte Verwarming

De Contura 690 Style is ontworpen met een geavanceerd verbrandingssysteem dat maximale warmteopbrengst en minimale uitstoot verzekert. De kachel heeft een indrukwekkend nominaal vermogen van 6 kW, wat hem geschikt maakt voor middelgrote ruimtes. De efficiënte verbranding zorgt ervoor dat u minder hout nodig heeft voor een comfortabele temperatuur, wat zowel milieuvriendelijk als kosteneffectief is.

Innovatieve Functies

Deze kachel is uitgerust met diverse innovatieve functies die uw gebruikservaring optimaliseren. De grote glazen deur biedt een prachtig zicht op het vlammenspel, wat bijdraagt aan de gezellige sfeer in uw huis. Dankzij het Clean Burn systeem is het onderhoud van de kachel eenvoudig en snel, zodat u meer tijd kunt besteden aan genieten van de warmte.

Aanpasbare Opties

De Contura 690 Style is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, zodat u de kachel kunt afstemmen op uw persoonlijke smaak en interieur. U kunt kiezen voor een model met of zonder warmtestenen, wat de warmte langer vasthoudt en geleidelijk afgeeft. Daarnaast is er een ventilatoroptie voor een snellere warmteverdeling in de ruimte.

Milieuvriendelijk en Veilig

Contura zet zich in voor milieuvriendelijkheid en veiligheid. De 690 Style voldoet aan de strengste milieunormen en is uitgerust met een efficiënt luchtcirculatiesysteem dat de uitstoot van schadelijke stoffen minimaliseert. De kachel is ook voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen, zoals een automatische luchtklep en een beveiligde deurvergrendeling.

Conclusie

De Contura 690 Style is meer dan alleen een kachel; het is een statement van stijl, kwaliteit en innovatie. Met zijn prachtige design, efficiënte verwarmingscapaciteit en milieuvriendelijke eigenschappen is deze vrijstaande houtgestookte kachel de ideale keuze voor elke liefhebber van comfort en elegantie. Voeg een stukje Scandinavisch vakmanschap toe aan uw huis met de Contura 690 Style.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer