A+

Contura 750A

Prijs:

4.290,-

Afmetingen (DxBxH)

37,2 × 115,1 cm

Rendement

80%

Brandstof

Hout

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Contura 750 A

Met de 700 serie stappen wij een nieuw decennium binnen. Het moderne design van de bekende Zweedse vormgevingsgroep Myra maakt de kachel in alle ruimtes tot het vanzelfsprekende middelpunt zonder te veel ruimte in te nemen op de vloer. Als u de kachel en een zuil zet, geniet u nog meer van de toch al formidabele vuurzicht. Er ontstaat een fraai contrast tussen het aluminium en het schijnsel van de walm. Wilt u een trendy element in huis, niet alleen nu, maar nog vele jaren? Dan is de Contura 750 A een keuze die voor zich spreekt. Beide zijkanten en de achterkant zijn bekleed met aluminium en verkrijgbaar in zwart of grijs gietijzer. Wanneer u liever geen aluminium zijwanden wilt, kunt u kiezen voor Contura 750.

Stook verantwoord, Kies bewust  width=

De gezelligheid van een houtkachel, de warmte en het schitterende vlammenspel is voor veel mensen dé reden om een houtkachel aan te schaffen. Naast de perfecte sfeer zorgt een houtkachel ook voor een lagere energierekening. Maar moderne houtkachels bieden u nóg meer. Zij zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen waar naast uitstekende kwaliteit, milieu en duurzaamheid het uitgangspunt is.
Kiest u voor een kachel die valt onder Bewust Stoken dan bent u verzekerd van een haard die voldoet aan de hoogste milieu- en kwaliteitsnormen van Europa. Een unieke norm waar we trots op zijn.
Alles wat we doen belast het milieu op een bepaalde manier. Tegenwoordig hebben we vaak de mogelijkheid om te bepalen in welke mate we het milieu belasten. Om deze reden is in 2016 Bewust Stoken opgericht, een onafhankelijk adviserend orgaan met vakkundige adviespunten door heel Nederland, dat gehoor geeft aan de groeiende behoefte om een zo goed mogelijk onafhankelijk advies te geven.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 37,2 × 115,1 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 103 kg
Kleur

,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht