A

Contura 810 Style

Prijs:

3.050,-

Verkrijgbaar met een zwart, grijs, glazen of gietijzeren deur. Met een Aluminiumbovenplaat, glazen bovenplaat of speksteen bovenplaat.   Ook volledig in speksteen te verkrijgen. Met glazendeur of gietijzeren deur.

Rendement

82%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Contura 810 Style: De Perfecte Houtgestookte Vrijstaande Kachel

Introductie

De Contura 810 Style is een stijlvolle en efficiënte houtgestookte vrijstaande kachel van het gerenommeerde kachelmerk Contura. Deze kachel combineert Scandinavisch design met geavanceerde technologie, waardoor uw woonruimte warm en uitnodigend wordt. Of u nu een moderne of traditionele inrichting heeft, de 810 Style past perfect in elk interieur.

Design en Vormgeving

De Contura 810 Style kenmerkt zich door zijn strakke lijnen en compacte formaat. Met een beperkte hoogte is deze kachel ideaal voor kleinere ruimtes. Het minimalistische design wordt versterkt door een grote glazen deur, waardoor het vlammenspel optimaal zichtbaar is. De kachel is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals zwart of grijs, zodat u altijd een variant vindt die bij uw interieur past.

Efficiëntie en Verwarmingsvermogen

De Contura 810 Style is niet alleen mooi, maar ook bijzonder efficiënt. Met een nominaal vermogen van 5 kW kan deze kachel moeiteloos een kleine tot middelkleine ruimte verwarmen. Dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie bereikt de kachel een rendement van 81%, wat betekent dat u meer warmte uit minder hout haalt. Dit maakt de 810 Style een milieuvriendelijke keuze.

Gebruiksgemak en Functionaliteit

Het gebruik van de Contura 810 Style is zeer eenvoudig. De grote deur maakt het bijvullen van houtblokken makkelijk. Daarnaast is de kachel voorzien van een innovatieve luchttoevoerregeling, waardoor u de verbranding nauwkeurig kunt afstellen. Zo geniet u altijd van een optimale warmte en een prachtig vlammenspel.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Contura staat bekend om zijn aandacht voor duurzaamheid. De Contura 810 Style is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. Bovendien is de kachel ontworpen om minimale uitstoot te genereren, waardoor hij voldoet aan de strengste Europese milieunormen. Dit maakt de 810 Style niet alleen een efficiënte, maar ook een verantwoorde keuze.

Conclusie

De 810 Style is de ideale houtgestookte vrijstaande kachel voor wie op zoek is naar een combinatie van design, efficiëntie, en gebruiksgemak. Met zijn strakke lijnen, hoge rendement en eenvoudige bediening biedt deze kachel alles wat u nodig heeft om uw huis warm en gezellig te maken. Kies voor de Contura 810 Style en geniet van de warmte en sfeer die alleen een echte houtkachel kan bieden.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer