A

Contura 890 Style

Prijs:

3.850,-

Rendement

81%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Contura 890 Style: Een Stijlvolle Vrijstaande Houtkachel

Inleiding

De Contura 890 Style is een vrijstaande houtkachel van het gerenommeerde merk Contura. Deze kachel combineert Zweeds vakmanschap met modern design. Perfect voor wie op zoek is naar warmte en sfeer in huis.

Design en Materialen

De Contura 890 Style valt op door zijn strakke lijnen en tijdloze vormgeving. De kachel is gemaakt van hoogwaardig staal en afgewerkt met een gietijzeren deur. Dit zorgt voor een moderne uitstraling die in elk interieur past. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, biedt deze kachel veel keuzevrijheid.

Efficiëntie en Prestaties

Met een vermogen van 3-7 kW en een rendement van 81%, is de 890 Style zeer efficiënt. De kachel verwarmt middelgrote tot grote ruimtes zonder moeite. Dankzij het innovatieve verbrandingssysteem wordt hout optimaal benut en blijven emissies laag. Dit maakt de kachel niet alleen krachtig, maar ook milieuvriendelijk.

Gebruiksgemak

De Contura 890 Style is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. De royale glazen deur biedt een prachtig zicht op het vuur en is gemakkelijk te openen. De luchttoevoer is eenvoudig te regelen, zodat u altijd de perfecte verbranding heeft.

Veiligheid en Duurzaamheid

Veiligheid staat voorop bij Contura. Hierom voldoet de 890 Style aan alle strenge Europese veiligheidsnormen. Met duurzame materialen en een robuuste constructie garandeert Contura een lange levensduur van hun kachels.

Installatie en Onderhoud

De installatie van de Contura 890 Style is eenvoudig dankzij de duidelijke handleiding en de beschikbare accessoires. Voor het onderhoud volstaat regelmatig reinigen van de glasruit en af en toe een paar scheppen as uit de haard te halen. Door de hoogwaardige afwerking blijft de kachel jarenlang in topconditie.

Conclusie

De 890 Style is de ideale keuze voor wie stijl, efficiëntie en gebruiksgemak zoekt in een houtkachel. Met zijn moderne design en krachtige prestaties brengt deze kachel warmte en gezelligheid in elk huis. Kies voor de Contura 890 Style en geniet van de perfecte combinatie van Zweedse kwaliteit en tijdloze elegantie.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

Maximaal vermogen

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer