A

Contura 896 Style

Prijs:

4.050,-

Rendement

81%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Contura 896 Style

Elegantie en Warmte in Uw Woonkamer

Introductie van de 896 Style

De Contura 896 Style is een vrijstaande houtkachel van het gerenommeerde merk Contura. Deze kachel combineert Scandinavische elegantie met geavanceerde technologie, waardoor uw woonkamer niet alleen warm, maar ook stijlvol wordt. Met zijn moderne ontwerp en efficiënte verbranding is de 896 Style de perfecte toevoeging aan elk interieur.

Design en Vakmanschap

De Contura 896 Style valt op door zijn slanke en eigentijdse ontwerp. De grote glazen deur biedt een prachtig zicht op het vlammenspel, waardoor de kachel een centraal punt in uw woonkamer wordt. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, past deze kachel perfect bij zowel moderne als klassieke interieurs. Het vakmanschap van Contura garandeert een product van hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Efficiënt en Milieuvriendelijk

Met de Contura 896 Style geniet u niet alleen van een warme en gezellige sfeer, maar draagt u ook bij aan een duurzamere wereld. Deze houtkachel is uitgerust met geavanceerde verbrandingstechnologie, die zorgt voor een efficiënte en schone verbranding. Hierdoor wordt minder hout verbruikt en wordt de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum beperkt. De 896 Style voldoet aan de strengste milieunormen en is een milieubewuste keuze voor uw huis.

Gebruiksgemak en Comfort

De Contura 896 Style is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De kachel is eenvoudig te bedienen dankzij de intuïtieve luchtregeling, die zorgt voor een optimale verbranding en warmteafgifte. Het moderne ontwerp van de kachel maakt het mogelijk om deze vrijstaand te plaatsen, zodat u flexibel bent in de inrichting van uw woonkamer.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Veiligheid staat voorop bij Contura. De Contura 896 Style is uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen, zoals een stevige deurvergrendeling en hittebestendig glas. Dit zorgt ervoor dat de kachel veilig in gebruik is, zelfs in huishoudens met kinderen of huisdieren. Bovendien wordt elke kachel grondig getest voordat deze de fabriek verlaat, zodat u kunt vertrouwen op een betrouwbaar product.

Conclusie

De 896 Style is meer dan alleen een kachel; het is een stijlvolle en functionele toevoeging aan uw woning. Met zijn elegante design, efficiënte verbranding en gebruiksvriendelijke kenmerken, biedt deze kachel alles wat u zoekt in een moderne houtkachel. Kies voor de Contura 896 Style en geniet van warmte, comfort en schoonheid in uw huis.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

Maximaal vermogen

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer