A

Contura i51

Prijs op aanvraag

Rendement

80%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Contura i51

Contura i51 Inbouwhaard: Elegantie en Warmte in Uw Woonruimte

Een Eyecatcher in Elk Interieur

De Contura i51 inbouwhaard, hout gestookt, combineert modern design met efficiënte verwarmingstechnologie. Deze haard is een echte blikvanger in elke ruimte, dankzij zijn strakke lijnen en stijlvolle afwerking. Met zijn grote glazen deur biedt de i51 een prachtig zicht op het vlammenspel, waardoor elke kamer direct een warme en uitnodigende sfeer krijgt.

Hoogwaardige Materialen en Afwerking

De Contura i51 is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. U kunt kiezen uit verschillende bekledingsmaterialen zoals plaatstaal, speksteen of zandsteen. Elk materiaal biedt unieke voordelen en geeft de haard een eigen karakter. De haard past hierdoor perfect in zowel moderne als klassieke interieurs.

Efficiënte Verwarming

Deze inbouwhaard biedt niet alleen esthetische voordelen, maar ook een uitstekende verwarmingsprestatie. De i51 heeft een efficiënt verbrandingssysteem dat zorgt voor een schone en milieuvriendelijke verbranding. Dit systeem zorgt voor een optimale warmteafgifte, waardoor uw ruimte snel en gelijkmatig wordt verwarmd. De haard is ontworpen om aan de strengste milieueisen te voldoen, met een hoog rendement en lage emissies.

Gebruiksgemak

Het gebruiksgemak van de Contura i51 is ongeëvenaard. De grote glazen deur kan eenvoudig worden geopend voor het bijvullen van hout. Dankzij het slimme luchtspoelsysteem blijft het glas schoon, zodat u altijd kunt genieten van een helder zicht op het vuur. Bovendien beschikt de haard over een handige aslade, wat het schoonmaken eenvoudig maakt.

Samenvatting

De Contura i51 inbouwhaard, hout gestookt, biedt een perfecte combinatie van design, efficiëntie en gebruiksgemak. Dankzij de hoogwaardige materialen en het geavanceerde verbrandingssysteem, is deze haard een waardevolle toevoeging aan uw interieur. Creëer een warme, uitnodigende sfeer met de Contura i51 en geniet van de gezellige momenten rond het vuur.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

Maximaal vermogen

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer