A

Contura i61

Prijs op aanvraag

Rendement

80%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Contura i61

Contura i61 Inbouwhaard: Stijlvol en Efficiënt Houtgestookt Verwarmen

Elegant Design

De Contura i61 inbouwhaard combineert strakke lijnen met een modern design, waardoor het een elegante toevoeging is aan elk interieur. De minimalistische vormgeving en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de haard een echte eyecatcher is. Het grote glazen raam biedt een onbelemmerd zicht op het vuur, wat bijdraagt aan de gezellige sfeer in uw huis.

Optimale Verwarmingscapaciteit

Deze houtgestookte inbouwhaard is niet alleen een esthetisch hoogstandje, maar ook een krachtige warmtebron. Met een nominaal vermogen van 7 kW is de Contura i61 geschikt voor het verwarmen van middelgrote tot grote ruimtes. Het efficiënte verbrandingssysteem zorgt voor een hoog rendement en een minimale uitstoot, wat goed is voor zowel uw portemonnee als het milieu.

Innovatieve Verbrandingstechnologie

De Contura i61 maakt gebruik van geavanceerde verbrandingstechnologie om een schone en efficiënte verbranding te garanderen. Het Clean Burn-systeem optimaliseert de luchttoevoer, waardoor het hout volledig verbrandt en er minder as en rook vrijkomt. Dit resulteert in een hogere warmteopbrengst en minder onderhoud.

Gebruiksgemak

Deze inbouwhaard is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De handige bedieningsknoppen maken het eenvoudig om de luchttoevoer en de verbranding te regelen.

Duurzaam en Milieuvriendelijk

Contura streeft naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in al hun producten. De i61 inbouwhaard is vervaardigd van robuuste materialen die garant staan voor een lange levensduur. De efficiënte verbranding en lage emissies dragen bij aan een schoner milieu, terwijl u geniet van een warme en sfeervolle leefomgeving.

Conclusie

Met de Contura i61 inbouwhaard haalt u een stijlvolle, efficiënte en duurzame houtgestookte haard in huis. Het moderne design, de geavanceerde verbrandingstechnologie en het gebruiksgemak maken deze haard een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige warmtebron. Geniet van de sfeer en warmte van een echt houtvuur met de Contura i61.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

Maximaal vermogen

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer