Art nr:80265

A+

Dik Geurts Jannik Medium Low

Prijs:

2.400,-

Afmetingen (DxBxH)

37,5 × 68 cm

Rendement

82%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Dik Geurts Jannik Medium Low

 

De Dik Geurts Jannik Medium Low is de laagste variant in de Jannik serie. Kenmerkend is het grote glasoppervlak waardoor veel zicht op het vuur wordt verkregen. Met de soepele luchtschuif kan het vuur erg goed geregeld worden voor een prachtige vlammen sensatie. Verdere kenmerken van deze houtkachel zijn de store scharnieren en de strakke lijnen. En toch blijft deze Jannik serie een enigszins klassiek uiterlijk behouden.

Standaard wordt de Jannik Medium Low geleverd met een ronde zwarte knop als handgreep, optioneel is de handgreep Slim leverbaar voor deze haard.

 width=

 

BEDIENINGSGEMAK

 

Het bedieningsgemak van de houtkachels van Dik Geurts is uitstekend. Ze reageren vrijwel direct op de bediening van de luchtschuif, waarmee de primaire beluchting, secundaire beluchting en raambeluchting kunnen worden ingesteld. De primaire beluchting wordt gebruikt bij het opstarten van de kachel. De secundaire beluchting zorgt voor verbranding van onverbrande gassen. En de raambeluchting zorgt voor een schone ruit. Met het vermiculiet interieur wordt de warmte goed weerkaatst en de kachel warmt hierdoor snel op. Ook dit draagt bij aan een schone verbranding. Dankzij deze combinatie wordt een optimale en schonere verbranding bereikt. Hierdoor voldoet de Vidar Triple Small ruimschoots aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 van kracht zijn. Dit maakt van de Dik Geurts Jannik een milieu bewuste keuze.

Kortom, met de Dik Geurts Jannik Medium Low haal je een houtkachel in huis die warmte, sfeer en design perfect combineert. En tevens rekening houdt met de strenge milieueisen.

 

VARIANTEN

 

De Dik Geurts Jannik serie kent 3 varianten, deze Jannik Medium Low, maar ook de Jannik Large en de Jannik Medium High behoren tot deze serie.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 37,5 × 68 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 90 kg
Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht