A

Dik Geurts Odin Front Base

Prijs:

5.194,-

Afmetingen (DxBxH)

60 × 94 cm

Rendement

75,2%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

DIK GEURTS ODIN FRONT BASE

 

De Dik Geurts Odin Front Base is een houtkachel uit de Odin design serie, die bekend staat om zijn unieke ronde vorm.
Deze serie biedt verschillende uitvoeringen, waaronder de Odin Fixed, de Odin Wall en de Odin Plateau.
Hierdoor is er voor elke situatie en inrichting een passende oplossing voor iedereen die op zoek is naar een houtkachel met deze kenmerkende vormgeving.

De Odin Front Base is de uitvoering van de Odin design serie waarbij de haard op een stevige poot is bevestigd.
De poot heeft een hoogte van ongeveer 33 centimeter, een diameter van 22 centimeter en een solide basisplaat van 60 centimeter. Hierdoor blijft de houtkachel stevig en stabiel staan.
Bovendien biedt deze poot de mogelijkheid de optionele externe beluchting discreet naar de kruipruimte te leiden. Dit zorgt voor een nog nettere installatie.
Met de Odin Front Base haal je niet alleen een stijlvolle kachel in huis, maar ook een praktische oplossing.
Het ronde ontwerp creëert een gezellige sfeer en de poot zorgt voor een verhoogde positie, waardoor je optimaal kunt genieten van het prachtige vuurzicht.
Daarnaast biedt de optionele externe beluchting aansluiting de mogelijkheid om de benodigde zuurstof toevoer uit de kruipruimte te onttrekken.
Dit kan handig zijn voor woningen waarbij er te weinig zuurstof toevoer vanuit de woning kan worden gehaald.

 

BEDIENINGSGEMAK

Het bedieningsgemak van de houtkachels van Dik Geurts is uitstekend. Ze reageren vrijwel direct op de bediening van de luchtschuif, waarmee de primaire beluchting, secundaire beluchting en raambeluchting kunnen worden ingesteld. De primaire beluchting wordt gebruikt bij het opstarten van de kachel. De secundaire beluchting zorgt voor verbranding van onverbrande gassen. En de raambeluchting zorgt voor een schone ruit. Met het vermiculiet interieur wordt de warmte goed weerkaatst en de kachel warmt hierdoor snel op. Ook dit draagt bij aan een schone verbranding.

Dankzij deze combinatie wordt een optimale en schonere verbranding bereikt. Hierdoor voldoet deze houtkachel aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 van kracht zijn. Dit maakt van de Dik Geurts Odin een milieu bewuste keuze.

Kortom met  de Dik Geurts Odin Wall haal je een houtkachel in huis die warmte, sfeer en design perfect combineert. En tevens rekening houd met de strenge milieu eisen.

 

Ook te leveren als doorkijk/ tunnel haard

De Dik Geurts Odin Front Base is ook leverbaar als een doorkijk / tunnel haard waarbij men van twee zijde zicht heeft op het vlammenspel. De Dik Geurts Odin Tunnel Base leent zich uitstekend voor diegene die bijvoorbeeld de haard in het midden van een ruimte wil plaatsen.

 

 

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 60 × 94 cm
Brandstof

Gewicht 100 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht