A

Dik Geurts Oval Front Plateau

Prijs op aanvraag

Afmetingen (DxBxH)

38 × 83,8 cm

Rendement

75,9%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Dik Geurts OVAL FRONT Plateau

 

De Dik Geurts Oval Front Plateau maakt deel uit van de Oval design serie. Met zijn unieke ovale vorm voegt deze haard een exclusief element toe aan elk interieur.
De Oval serie biedt verschillende uitvoeringen, waaronder de Oval Wall, Oval Base en de Oval Fixed.

 

De Dik Geurts Oval Front Plateau haard is geplaatst op een stalen plateau van 200 cm lang waarbij de haard in het midden is gesitueerd. In dit plateau kunt je je voorraad brandhout gemakkelijk kwijt.

 

BEDIENINGSGEMAK

 

Het bedieningsgemak van de houtkachels van Dik Geurts is uitstekend. Ze reageren vrijwel direct op de bediening van de luchtschuif, waarmee de primaire beluchting, secundaire beluchting en raambeluchting kunnen worden ingesteld. Het opstarten van de houtkachel maakt gebruik gemaakt van de primaire beluchting.  De secundaire beluchting zorgt voor verbranding van onverbrande gassen. En de raambeluchting zorgt voor een schone ruit. Het interieur is uitgevoerd met vermiculiet bekleding. Dit  weerkaatst de warmte goed  en warmt de kachel snel op. Deze combinatie zorgt voor een optimale en schone verbranding. Hierdoor voldoet deze houtkachel aan de EcoDesign normen die sinds begin 2022 van kracht zijn. Dit maakt van de Dik Geurts Oval houtkachels een milieu bewuste keuze.

Kortom met  de Dik Geurts Oval Front Plateau haal je een houtkachel in huis die warmte, sfeer en design perfect combineert. En tevens rekening houd met de strenge milieu eisen.

 

BELUCHTING VARIANTEN

 

EA variant:

EA staat voor External Air, deze variant wordt gebruikt bij woningen/ruimtes met neutrale of overdruk situaties. Zuurstof voor de verbranding wordt uit de woning of van buiten gehaald. Dit wordt toegepast bij woningen met voldoende natuurlijke ventilatie. ( oudere/bestaande woningen en of raamroosters)

 

RS variant:

RS staat voor Room Sealed, deze variant wordt gebruikt bij woningen/ruimtes met onderdruk situaties. Zuurstof komt volledig van buiten. Dit komt meestal voor in nieuwbouw situaties waarbij de woning/ruimte goed geïsoleerd is.

 

OOK LEVERBAAR ALS TUNNEL/ DOORKIJK VARIANT

 

Daarnaast is de Oval Front Plateau ook beschikbaar als tunnel/ doorkijk variant.
Met de Dik Geurts Oval Tunnel Plateau  kun je genieten van het vlammenspel vanaf twee zijden.
Deze haard kan bijvoorbeeld prima functioneren als roomdivider.

Extra informatie

Aansluiting

Afmetingen 38 × 83,8 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 160 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht