Aanbieding!
A+

Dovre Sense 303

Prijs:

2.880,-

2.495,-

Aanbieding

Let op, prijs geldt alleen online! Info

Afmetingen (DxBxH)

44 × 106 cm

Rendement

80%

Brandstof

Hout

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Dovre Sense 303

De Dovre Sense 303 heeft net als zijn kleinere broer de Dovre Sense 103 ruim vuurzicht door de 3 ruiten. Het ruime vuurzicht zorgt er voor dat de vlammen vanuit alle hoeken van de kamer zichtbaar zijn. Met een nominaal vermogen van 9 kW kan deze kachel een grotere kamer aangenaam warm stoken, voor een kleinere of gemiddelde woonkamer is dit waarschijnlijk te veel vermogen. Het is dan verstandiger om voor de Sense 103 te kiezen.

Net als bij de andere Sense modellen is de Sense 303 ook beschikbaar in emaille. Voor het emaille heeft u de keuze uit de kleuren wit, crème, grijs en glanzend zwart. Deze emaille afwerking is prachtig voor het oog en biedt een langdurige bescherming.

De Dovre Sense-serie biedt een ruim aanbod aan verschillende kachels. Ieder met zijn eigen uitstraling. Alle kachels delen de hoogwaardige afwerking en het de eenvoudige bediening. Zo is de volledige kachel te bedienen met 1 enkele schuif. Het mechanisme om de deur te sluiten is prachtig weggewerkt en de kachel biedt zowel de mogelijkheid om een achter- als bovenafvoer te gebruiken.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 44 × 106 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 145 kg
Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht