A+

Dovre Sense 403

Prijs:

3.261,-

Afmetingen (DxBxH)

44 × 116 cm

Rendement

80%

Brandstof

Hout

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Dovre Sense 403

Nu is de Dovre Sense 203 ook in een grotere uitvoering beschikbaar, de Dovre Sense 403. Net als zijn kleinere broer heeft de 403 aan zijden glas waarmee er een ruim zicht is op het vlammenspel. Door de kachel iets te vergroten is het zicht op het vlammenspel nog beter geworden en is het vermogen ook wat toegenomen. Een ideale kachel voor de wat grotere ruimte. Met het nominale vermogen van 9 kW kan een behoorlijke ruimte aangenaam warm gestookt worden.

De Sense 403 is beschikbaar in verschillende kleuren en in het emaille. De standaarduitvoering is in antraciet gelakt gietijzer. De emaille uitvoering zijn leverbaar in de kleuren crème wit, glanzend zwart, wit en grijs.

Deze houtkachel biedt de mogelijkheid om de verbrandingslucht uit de kruipruimte of van buiten te halen. Door het moderne verbrandingssysteem blijven de ruiten vrij van aanslag en is de uitstoot van schadelijke stoffen minimaal.

Tenslotte, de Sense 403 is ontworpen om te gebruiken. Het hoogwaardige gietijzer en de optionele emaille afwerking staan garant voor een lang en duurzaam leven. De bediening is bijzonder eenvoudig, de kachel heeft maar 1 bedieningshandle.

 

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 44 × 116 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 175 kg
Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht