A

Heta Ambition 5

Prijs:

2.620,-

Rendement

85%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta Ambition 5

Ontdek de Heta Ambition 5 houtkachel – De perfecte combinatie van stijl en functionaliteit

Verhoog de gezelligheid en warmte in uw huis met de Heta Ambition 5 houtkachel. Met zijn strakke design en efficiënte verwarmingsprestaties biedt deze kachel de ideale oplossing voor uw woonruimte.

Moderne esthetiek

De Heta Ambition 5 houtkachel is ontworpen met oog voor detail en stijl. Zijn eigentijdse uitstraling past perfect bij zowel moderne als klassieke interieurs. Het slanke profiel en de hoogwaardige afwerking geven uw ruimte een vleugje verfijning.

Krachtige warmteafgifte

Met een nominale warmteafgifte van 5 kW is de Ambition 5 houtkachel in staat om zelfs de grootste kamers snel en efficiënt te verwarmen. Dankzij zijn geavanceerde verbrandingstechnologie en hoge rendement kunt u genieten van een aangename warmte zonder overtollig brandhout te verbruiken.

Milieuvriendelijk en energie-efficiënt

De Heta Ambition 5 houtkachel is ontworpen met het oog op duurzaamheid en energie-efficiëntie. Hij voldoet aan de strengste Europese normen voor emissies en heeft een hoog rendement, waardoor hij een milieuvriendelijke keuze is. Met deze kachel kunt u genieten van de warmte van een echt houtvuur zonder schadelijke uitstoot.

Gemakkelijk in gebruik

De Ambition 5 houtkachel is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met zijn zuurstofregeling kunt u eenvoudig de hitten intensiteit instellen en de verbranding regelen. Het grote glazen venster biedt een prachtig uitzicht op het vlammenspel, waardoor u kunt ontspannen en genieten van de sfeer.

Flexibele installatieopties

De Heta Ambition 5 houtkachel biedt flexibele installatieopties, waardoor hij geschikt is voor diverse woonsituaties. Of u nu een vrijstaande installatie verkiest of de kachel wilt integreren in een bestaande open haard, deze kachel past zich moeiteloos aan uw behoeften aan.

Conclusie

Met zijn combinatie van stijl, functionaliteit en milieuvriendelijkheid is de Ambition 5 houtkachel de ideale keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige en efficiënte verwarmingsoplossing. Ervaar de warmte en gezelligheid die alleen een echt houtvuur kan bieden met deze prachtige kachel van Heta.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht