A

Heta Inspire 40 / 40 H

Prijs:

2.172,-

Rendement

81%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta inspire 40 40H

Heta Inspire 40 40H Houtkachel – Stijlvolle Warmte voor elke Ruimte

De perfecte combinatie van stijl, efficiëntie en warmte – de Heta Inspire 40 / 40H houtkachel is de ideale toevoeging aan elk huis. Met zijn eigentijdse design en indrukwekkende prestaties zorgt deze kachel voor een sfeervolle en comfortabele ambiance.

Moderne Elegantie

De Heta Inspire 40 40H is ontworpen met oog voor moderne esthetiek. Het slanke en minimalistische ontwerp past naadloos in elke interieurstijl, van klassiek tot eigentijds. Met zijn strakke lijnen en glazen front biedt deze kachel een prachtig uitzicht op het knapperende vuur, waardoor een gevoel van rust en gezelligheid ontstaat.

Efficiënte Warmteverdeling

Met een vermogen van 2-6 kW is de Inspire 40 40H in staat om zelfs midden tot grote ruimtes snel en efficiënt te verwarmen. De kachel maakt gebruik van geavanceerde verbrandingstechnologie, waardoor hij een hoog rendement behaalt en de warmte gelijkmatig over de ruimte verspreidt. Dit zorgt voor een comfortabele en aangename temperatuur, terwijl het brandstofverbruik wordt geminimaliseerd.

Gebruiksvriendelijk en Milieubewust

De Inspire 40 40H is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met één eenvoudige bediening kunt u de luchttoevoer regelen en de gewenste temperatuur instellen. Daarnaast voldoet deze kachel aan de strengste milieunormen. Het verbrandingsproces is schoon en efficiënt, waardoor de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum wordt beperkt.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Heta staat bekend om zijn hoogwaardige en duurzame producten, en de Inspire 40 vormt daarop geen uitzondering. Deze houtkachel is vervaardigd uit robuuste materialen en is gebouwd om lang mee te gaan. De kachel is uitgerust met een geavanceerd verbrandingssysteem en is eenvoudig te onderhouden, waardoor u jarenlang kunt genieten van zijn warmte en schoonheid.

Conclusie

Met de Heta Inspire 40 / 40H houtkachel haalt u niet alleen warmte en comfort in huis, maar ook een stijlvol design en milieuvriendelijke technologie. Geniet van de sfeer van een knisperend vuur terwijl u tegelijkertijd uw huis efficiënt en duurzaam verwarmt. Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en elegantie met de Heta Inspire 40.

De haard is ook op een sokkel verkrijgbaar.

Kom ook langs in onze showroom, zie hier de openingstijden Krul Alltech.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht