A

Heta Inspire 45 / 45H

Prijs:

2.286,90

Afmetingen (DxBxH)

37 × 55,5 cm

Rendement

84%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta inspire 45 / 45H

Verwarm uw huis met stijl en efficiëntie

De Heta Inspire 45 / 45H houtkachel is een perfecte aanvulling op uw huis. Met zijn moderne design en indrukwekkende prestaties biedt deze kachel u niet alleen warmte, maar ook een prachtig centraal element in uw interieur.

Stijlvol en eigentijds ontwerp

De Inspire 45 / 45H is ontworpen met oog voor stijl en esthetiek. Met zijn strakke lijnen en minimalistische uitstraling past deze houtkachel perfect in zowel moderne als klassieke interieurs. Het elegante glazen raam biedt een prachtig zicht op het vlammenspel, waardoor u optimaal kunt genieten van de warmte en sfeer.

Efficiënte verwarmingstechnologie

Met een vermogen van maximaal 5 kW (Inspire 45) of 7 kW (Inspire 45H) is deze houtkachel perfect geschikt voor het verwarmen van kleine tot middelgrote ruimtes. Dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie haalt de Inspire 45 / 45H een indrukwekkend hoog rendement, waardoor u kunt genieten van maximale warmteafgifte met een minimaal brandstofverbruik.

Milieuvriendelijk en energiezuinig

De Inspire 45 / 45H is ontworpen met het oog op duurzaamheid. Met zijn hoge efficiëntie en lage uitstoot voldoet deze houtkachel aan de strengste milieunormen. Door te kiezen voor een houtgestookte kachel vermindert u bovendien uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, waardoor u een positieve bijdrage levert aan het milieu.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

De Inspire 45 / 45H biedt ook flexibiliteit in installatieopties. U kunt kiezen voor een boven- of achteraansluiting, afhankelijk van de indeling van uw ruimte. Bovendien is de kachel beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw interieur past.

Conclusie

Ter conclusie, de Heta Inspire 45 / 45H houtkachel combineert stijl, efficiëntie en gebruiksgemak in één prachtig apparaat. Verwarm uw huis op een milieuvriendelijke en energiezuinige manier, terwijl u geniet van de warmte en sfeer die alleen een houtkachel kan bieden. Ontdek de Heta Inspire 45 / 45H en transformeer uw huis in een warm en gezellig toevluchtsoord.

De haard is ook verkrijgbaar op een sokkel.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 37 × 55,5 cm
Brandstof

Gewicht 80 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Vuurzicht