A

Heta Inspire 55 / 55H

Prijs:

2.928,20

Afmetingen (DxBxH)

40 × 55,5 cm

Rendement

80%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta inspire 55 / 55H

Heta Inspire 55 / 55H Vrijstaande Houtkachel: Duurzaamheid en Warmtevermogen voor een Gezellige Sfeer

Introductie

Creëer een warme en uitnodigende sfeer in je huis met de Heta Inspire 55 55H vrijstaande houtkachel. Deze kachel combineert esthetiek, duurzaamheid en efficiëntie om jou en je gezin te voorzien van gezellige warmte tijdens koude winteravonden. Doordat de kachel een unieke ontwerp en geavanceerde functies heeft, is deze kachel een prachtige aanwinst voor elk interieur.

Krachtige Warmte

Ten eerste, met een vermogen van 3-8 kW kan de Inspire 55 / 55H vrijstaande houtkachel een ruimte snel en efficiënt verwarmen. Of je nu in een woonkamer, keuken of zelfs een open ruimte wilt genieten van de warmte, deze kachel is perfect geschikt. De kachel is ontworpen om de warmte gelijkmatig te verspreiden, zodat elke hoek van de kamer behaaglijk aanvoelt.

Milieuvriendelijk Verwarmen

Ten tweede, de Heta Inspire 55 / 55H vrijstaande houtkachel is niet alleen krachtig, maar ook milieuvriendelijk. Met een hoog rendement van 80% zorgt deze kachel voor maximale warmteafgifte en minimaliseert het de uitstoot van schadelijke stoffen. De kachel voldoet aan de strengste milieunormen en draagt bij aan een schonere en duurzamere toekomst.

Stijlvol Design

Het eigentijdse en stijlvolle design van de Inspire Heta 55 / 55H vrijstaande houtkachel voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Doordat de kachel een slank profiel en strakke lijnen heeft, is deze kachel een eyecatcher die naadloos past bij diverse interieurstijlen. De grote glazen deur biedt een prachtig uitzicht op het knisperende houtvuur en zorgt voor een gezellige ambiance.

Gebruiksvriendelijkheid

De Heta Inspire 55 / 55H vrijstaande houtkachel is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met de eenvoudig te bedienen luchtregeling kun je de verbranding naar wens aanpassen, zodat je altijd de optimale warmte krijgt. Het vuurvaste interieur maken het onderhoud eenvoudig en zorgen ervoor dat de kachel altijd schoon en efficiënt blijft werken.

Conclusie

Ter conclusie, de Inspire 55 55H vrijstaande houtkachel biedt een perfecte balans tussen stijl, duurzaamheid en warmtevermogen. Kortom, met zijn krachtige prestaties, milieuvriendelijke eigenschappen en prachtige design voegt deze kachel een vleugje gezelligheid toe aan jouw huis. Samengevat. geniet van de magie van een knapperend houtvuur met de Heta Inspire 55 55H.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 40 × 55,5 cm
Brandstof

Gewicht 108 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht