A

Heta Scan-Line 520 W

Prijs:

4.284,-

Rendement

83%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta Scan Line 520W

Heta Scan-Line 520W Vrijstaande Houtkachel – De perfecte combinatie van stijl en functionaliteit

Een stijlvolle toevoeging aan uw interieur

Ten eerste, met de Heta Scan-Line 520W vrijstaande houtkachel voegt u een vleugje elegantie toe aan uw interieur. Het tijdloze ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken deze kachel een ware blikvanger in elke woonruimte. Geniet van de warmte en de sfeer die deze kachel met zich meebrengt, terwijl u tegelijkertijd uw interieur verfraait.

Efficiënte en milieuvriendelijke verwarming

Ten tweede, deze houtkachel combineert stijl met functionaliteit door efficiënte en milieuvriendelijke verwarming te bieden. Met een nominaal vermogen van X kilowatt zorgt de Scan-Line 520W voor een aangename warmte in uw woning. Daarnaast voldoet deze kachel aan de strengste emissienormen, waardoor u kunt genieten van een duurzame en verantwoorde warmtebron.

Gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen

Ten derde, de Heta Scan-Line 520W is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met de handige bedieningsknoppen regelt u eenvoudig de gewenste temperatuur en luchttoevoer. Daarnaast zorgt het grote glazen raam voor een prachtig zicht op het vlammenspel, zodat u optimaal kunt genieten van de gezelligheid en warmte van het vuur.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

Bij de productie van de Heta Scan-Line 520W is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Daaruit volgt dat de kachel is vervaardigd uit robuust staal en voorzien van een hittebestendige coating die zorgt voor een langdurige duurzaamheid. Het gedetailleerde ontwerp en de zorgvuldige afwerking maken van deze houtkachel een kwaliteitsproduct waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Energiezuinig en kostenbesparend

Naast het bieden van warmte en sfeer, is de Heta Scan-Line 520W ook energiezuinig en kostenbesparend. De kachel maakt gebruik van een efficiënt verbrandingssysteem dat zorgt voor een hoog rendement en een lager brandstofverbruik. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten en draagt u bij aan een duurzamere leefomgeving.

Een investering voor de lange termijn

Met de Heta Scan-Line 520W vrijstaande houtkachel haalt u een betrouwbaar en duurzaam product in huis. Dankzij de hoogwaardige materialen, het gebruiksgemak en de efficiënte verwarmingstechnologie kunt u jarenlang genieten van de warmte en de sfeer die deze kachel biedt. Het is een investering die zichzelf op de lange termijn terugbetaalt.

Conclusie

Ter conclusie, de Heta Scan-Line 520W vrijstaande houtkachel biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Kortom, met zijn tijdloze ontwerp, efficiënte verwarming, gebruiksvriendelijkheid en hoogwaardige materialen is deze kachel een waardevolle toevoeging aan uw interieur. Samengevat, geniet van de warmte, sfeer en kostenbesparing die deze kachel met zich meebrengt, en investeer in een product dat u jarenlang plezier zal bezorgen.

de keramiek variant van deze haard heeft meerdere kleuren opties.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Of kom bij ons langs in onze showroom voor persoonlijk advies van onze professionals. Wij staan maandag tot en met zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht