A

Heta Scan-Line 560S/560B

Prijs:

3.859,90

Afmetingen (DxBxH)

40,2 × 153,2 cm

Rendement

83%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta Scan-Line 560S/560B

De Heta Scan-Line 560S/560B is een indrukwekkende vrijstaande houtkachel die functionaliteit en esthetiek combineert. Met zijn krachtige verwarmingsvermogen en eigentijdse design is deze kachel de perfecte keuze voor iedereen die warmte en stijl in zijn interieur wil brengen.

Krachtige verwarming

Met een vermogen tot  8 kilowatt biedt de Heta Scan-Line 560S/560B een efficiënte en krachtige verwarming voor elke ruimte. Of het nu gaat om een woonkamer, studeerkamer of een serre, deze kachel zorgt voor een aangename en comfortabele temperatuur.

Hoogwaardige constructie

Deze vrijstaande houtkachel is vervaardigd van hoogwaardige materialen, waaronder staal en thermische stenen. Dit zorgt niet alleen voor een duurzame en robuuste constructie, maar ook voor een uitstekende warmteopslag en -afgifte. Geniet van langdurige warmte, zelfs nadat het vuur is gedoofd. De Heta Scan-Line 560B heeft een bakoven en is dus perfect om heerlijke gerechten in klaar te maken.

Stijlvol design

Het eigentijdse design van de Scan-Line 560S/560B maakt het een prachtige aanvulling op elk interieur. De strakke lijnen en het minimalistische ontwerp passen perfect bij zowel moderne als klassieke inrichtingsstijlen. Deze kachel wordt een ware blikvanger in uw huis.

Efficiënte verbranding

Dankzij het geavanceerde verbrandingssysteem van de Heta Scan-Line 560S/560B wordt het hout efficiënt verbrand, waardoor er minimale rook en uitstoot vrijkomt. Hierdoor voldoet deze kachel aan de strengste milieunormen en draagt hij bij aan een schonere en duurzamere leefomgeving.

Gebruiksvriendelijkheid

Deze houtkachel is eenvoudig te bedienen met behulp van de handige zuurstof schuif. Hiermee kunt u de luchttoevoer en de warmteafgifte naar wens aanpassen. Bovendien is de kachel voorzien van een groot glazen raam, waardoor u optimaal kunt genieten van het prachtige vlammenspel.

Veiligheid

De Heta Scan-Line 560S/560B is uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen, waaronder een externe luchttoevoer en een geavanceerd verbrandingssysteem. Hierdoor kunt u met een gerust hart genieten van de warmte en gezelligheid van uw houtkachel, wetende dat de veiligheid gewaarborgd is.

Conclusie

De Heta Scan-Line 560S/560B vrijstaande houtkachel biedt een krachtige verwarming, hoogwaardige constructie, stijlvol design, efficiënte verbranding, gebruiksvriendelijkheid en maximale veiligheid. Voeg warmte, comfort en schoonheid toe aan uw huis met deze indrukwekkende kachel.

 

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 40,2 × 153,2 cm
Brandstof

CV aansluiting

Kleur

,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht