Art nr:80325000

A

Heta Scan-Line 590

Prijs:

4.247,10

Rendement

83%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta Scan-Line 590

Heta Scan-Line 590: Een Efficiënte Vrijstaande Houtkachel voor Warmte en Stijl

Introductie

Ten eerste, de Heta Scan-Line 590 is een prachtige houtkachel die een perfecte combinatie biedt van warmte, efficiëntie en stijlvol design. Met zijn eigentijdse uitstraling en geavanceerde functionaliteiten is deze kachel een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare verwarmingsoplossing voor hun huis.

Efficiënte Warmteverspreiding

Ten tweede, met een vermogen van 3-9 kW is de Heta Scan-Line 590 ontworpen om een efficiënte warmteverspreiding te bieden. De kachel is voorzien van een geïntegreerd convectiesysteem dat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van warme lucht in de kamer. Daaruit volgt dat u kunt genieten van een comfortabele en gezellige omgeving.

Hoogwaardige Constructie

Ten derde, deze vrijstaande houtkachel is gemaakt van hoogwaardige materialen en vervaardigd met vakmanschap. De behuizing is gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor duurzaamheid en optimale warmteopslag. Bovendien is de kachel uitgerust met een grote glazen deur, waardoor u kunt genieten van het prachtige vlammenspel.

Gebruiksvriendelijk en Milieuvriendelijk

Met zijn eenvoudige bedieningselementen en luchtregelingssysteem is de Scan-Line 590 zeer gebruiksvriendelijk. U kunt de verbranding nauwkeurig regelen en aanpassen aan uw voorkeuren. Bovendien voldoet deze kachel aan de strengste milieunormen en is hij voorzien van een efficiënt verbrandingssysteem dat zorgt voor een minimale uitstoot van schadelijke stoffen.

Stijlvol Design

Met zijn slanke en moderne ontwerp voegt de Heta Scan-Line 590 een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Of het nu in een traditionele of eigentijdse omgeving is, deze kachel zal zeker de aandacht trekken en een blikvanger zijn. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kleuropties om de kachel perfect te laten passen bij uw interieur.

Conclusie

Ter conclusie, de Heta Scan-Line 590 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte, stijlvolle en gebruiksvriendelijke vrijstaande houtkachel. Kortom, met zijn geavanceerde functies, hoogwaardige constructie en aandacht voor veiligheid, biedt deze kachel de perfecte balans tussen warmte en design.

 

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Of kom bij ons langs in onze showroom voor persoonlijk advies van onze professionals. Wij staan maandag tot en met zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht