A

Heta Scan-Line 8

Prijs:

3.484,80

Afmetingen (DxBxH)

47,6 × 94,5 cm

Rendement

81%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta Scan-Line 8

Ontdek de Heta Scan-Line 8 houtkachel en geniet van een perfecte combinatie van warmte, efficiëntie en elegantie. Met zijn geavanceerde functies en tijdloze design is deze kachel een aanwinst voor elke woonruimte.

De Heta Scan-Line 8 Staal is leverbaar in drie verschillende afwerkingen. Met grijze of zwarte afwerking of met een zwarte afwerking met spekstenen bovenkant.
De Scan-Line 8 is ook beschikbaar in de volgende uitvoeringen: Gietijzer, Gietijzer met bovenkant van speksteen en Gietijzer met boven- en zijkant van gietijzer. Klik op de links om te kijken welke uitvoering het beste bij jou past!

Met een flinke verbrandingskamer en de nieuwste verbrandingstechniek behaalt dit model een indrukwekkend rendement van 81%. Daarnaast is het verbrandingsproces van de Scan-Line 8 tot nu het schoonst. Met een record van slechts 0.63 gram fijnstof per kilo verbrand hout is de emissie ontzettend laag.

De Scan-Line 8 is een 4.5 kW kachel variërend van 2 tot 8 kiloWatt. Dit houdt in dat u een woonruimte ka verwarmen van 130m2 (uitgaande van een goed geïsoleerde woning.

Voor nog meer gemak kiest u voor Heta Automatic Combustion module (HAC-module). Dit is een ingebouwde module die automatisch de luchttoevoer regelt om een optimaal rendement te behalen. Op het draadloze beeldscherm kunt u de HAC-module uitlezen en aansturen. Zo kunt u verschillende temperatuurniveaus instellen en krijgt u een melding wanneer u het hout moet bijvullen

De Heta Scan-Line 8 ziet er niet alleen erg strak en sfeervol uit, de kachel heeft onderin ook nog een handig opbergvak voor uw haardaccessoires.
En met een aslade van 5 liter heeft u een lange tijd plezier van het stoken voordat de aslade vol zit.

Alle Heta Scan-Line 8 modellen beschikken over CLEANBURN+ voldoen aan de milieu-eisen van de toekomst. Dit houdt in dat ze erg stil branden en dat de CO-uitstoot ten minste 50% lager is dan de strengste eisen die op dit moment gelden in Duitsland (deze zijn strenger dan in Nederland).

.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 47,6 × 94,5 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 176 kg
Kleur

, ,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht