Art nr:80450000

A

Heta Scan-Line 800

Prijs:

4.089,80

Afmetingen (DxBxH)

44 × 104,3 cm

Rendement

79%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta Scan-line 800

Heta Scan-Line 800 Vrijstaande Houtkachel: Voor Efficiënte Warmte en Stijlvol Design

De Heta Scan-Line 800 vrijstaande houtkachel combineert efficiënte verwarming met een stijlvol design, waardoor het de perfecte aanvulling is voor elk huis. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap biedt deze kachel comfortabele warmte en een aantrekkelijke uitstraling. Ontdek hieronder de kenmerken en voordelen van de Scan-Line 800.

Krachtige Warmteafgifte

Ten eerste, met een vermogen tot 8 kW is de Scan-Line 800 in staat om zelfs grote ruimtes snel en efficiënt te verwarmen. Geniet van de aangename warmte op koude winterdagen en creëer een gezellige sfeer in uw huis.

Energiezuinig en Milieuvriendelijk

Ten tweede, deze houtkachel is ontworpen met oog voor energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie wordt het hout volledig verbrand, hieruit volgt dat de kachel een minimale uitstoot van schadelijke stoffen heeft.

Stijlvol Scandinavisch Design

De Heta Scan-Line 800 straalt Scandinavisch design uit met strakke lijnen en een tijdloze uitstraling. Het elegante en minimalistische ontwerp past moeiteloos in zowel moderne als klassieke interieurs, waardoor het een blikvanger is in elke ruimte.

Duurzame Materialen en Uitstekende Kwaliteit

Deze houtkachel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals staal en speksteen, waardoor hij jarenlang meegaat. De uitstekende bouwkwaliteit zorgt voor een betrouwbare werking en biedt u gemoedsrust.

Efficiënte Verbranding en Warmteopslag

Deze houtkachel is uitgerust met een geavanceerd verbrandingssysteem dat zorgt voor een efficiënte verbranding en een maximale warmteafgifte. Daarnaast beschikt de kachel over warmteopslagstenen die de warmte vasthouden en geleidelijk aan de ruimte afgeven, zelfs nadat het vuur is gedoofd.

Eenvoudige Installatie

Dankzij het vrijstaande ontwerp kan de Heta Scan-Line 800 eenvoudig worden geïnstalleerd in elke gewenste ruimte.

Conclusie

Ter conclusie, de Scan-Line 800 vrijstaande houtkachel biedt een combinatie van efficiënte verwarming, stijlvol design en duurzaamheid. Met zijn krachtige warmteafgifte, energiezuinigheid en gebruiksvriendelijkheid is deze kachel een waardevolle toevoeging aan uw huis. Kortom, creëer een warme en gezellige omgeving met de Heta Scan-Line 800 en geniet van de voordelen van een hoogwaardige houtkachel.

 

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Of kom bij ons langs in onze showroom voor persoonlijk advies van onze professionals. Wij staan maandag tot en met zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 44 × 104,3 cm
Brandstof

Gewicht 113 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht