A

Heta Scan-Line 80XL / 80XL-B

Prijs:

8.228,-

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta Scan-Line 80XL / 80XL-B

Scan-Line 80XL / 80XL-B: De Perfecte Vrijstaande Houtkachel van Heta

Inleiding

De Scan-Line 80XL en 80XL-B van Heta zijn de ultieme vrijstaande houtkachels voor liefhebbers van stijl en functionaliteit. Deze kachels combineren elegant design met geavanceerde technologie, wat zorgt voor een efficiënte en milieuvriendelijke verwarming van uw huis. Laten we eens kijken naar wat deze houtkachels zo bijzonder maakt.

Modern en Tijdloos Design

De Scan-Line 80XL en 80XL-B zijn ontworpen met een modern en tijdloos uiterlijk. De strakke lijnen en hoogwaardige afwerking passen perfect in zowel traditionele als moderne interieurs. Beide modellen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder keramiek en speksteen, waardoor ze naadloos aansluiten bij uw persoonlijke stijl en smaak.

Efficiëntie en Vermogen

Met een indrukwekkend verwarmingsvermogen zijn de Scan-Line 80XL en 80XL-B geschikt voor het verwarmen van grote ruimtes. Ze bieden een warmteopbrengst van 6.8 kW, wat zorgt voor een gelijkmatige en aangename warmteverspreiding. Dankzij het geavanceerde verbrandingssysteem halen deze kachels een hoog rendement, wat betekent dat u minder hout verbruikt en toch optimaal profiteert van de warmte.

Innovatieve Technologie

Heta heeft de Scan-Line 80XL en 80XL-B uitgerust met de nieuwste technologieën voor een efficiënte en schone verbranding. Het Clean Burn-systeem zorgt ervoor dat de rookgassen volledig worden verbrand, wat resulteert in minimale uitstoot van schadelijke stoffen.

Duurzaamheid en Milieu

Bij Heta staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De Scan-Line 80XL en 80XL-B zijn ontworpen met oog voor het milieu. Door het gebruik van duurzame materialen en een efficiënt verbrandingssysteem wordt de impact op het milieu geminimaliseerd. Deze kachels voldoen aan de strengste Europese normen op het gebied van uitstoot en energie-efficiëntie.

Conclusie

De Scan-Line 80XL en 80XL-B van Heta zijn meer dan alleen houtkachels; het zijn stijlvolle en efficiënte verwarmingselementen die uw huis niet alleen warm houden, maar ook een elegante uitstraling geven. Met hun geavanceerde technologie, gebruiksgemak en milieuvriendelijke eigenschappen zijn ze een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige vrijstaande houtkachel. Kies voor de Scan-Line 80XL of 80XL-B en geniet van de perfecte combinatie van design, comfort en duurzaamheid.

Extra informatie

Merk

Vuurzicht