Art nr:80450100

Heta Scan-Line 810

Prijs:

4.368,10

Afmetingen (DxBxH)

44 × 132,5 cm

Rendement

81%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta Scan-Line 810

Heta Scan-Line 810 – Een Sfeervolle Houtkachel voor Optimaal Genieten

Introductie

Creëer een warme en gezellige sfeer in je huis met de Heta Scan-Line 810 vrijstaande houtkachel. Deze prachtige kachel combineert functionaliteit, efficiëntie en een aantrekkelijk design om jou te voorzien van comfort en stijl.

Design en Bouwkwaliteit

Met zijn strakke en eigentijdse ontwerp is de Scan-Line 810 een blikvanger in elke kamer. De kachel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waaronder gietijzer, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Het grote glazen raam biedt een prachtig uitzicht op het knisperende vuur, waardoor je volop kunt genieten van de vlammen.

Efficiëntie en Verwarming

Deze houtkachel is uitgerust met geavanceerde verbrandingstechnologie, waardoor hij zeer efficiënt en milieuvriendelijk is. De Scan-Line 810 heeft een hoog rendement en een laag houtverbruik, waardoor je kunt besparen op je stookkosten. Met een verwarmingsvermogen van X kW kan hij moeiteloos een middelgrote tot grote ruimte verwarmen, zodat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur.

Gebruiksgemak en Veiligheid

Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp is het bedienen van de Heta Scan-Line 810 eenvoudig en intuïtief. Met behulp van de geïntegreerde luchtregeling kun je gemakkelijk de intensiteit van het vuur aanpassen en de warmteafgifte reguleren. Bovendien is de kachel voorzien van een veiligheidsmechanisme, zoals een automatische uitschakeling bij oververhitting, om je gemoedsrust te waarborgen.

Milieubewust

De Scan-Line 810 is ontworpen met het oog op milieuvriendelijkheid. Dankzij de geavanceerde verbrandingstechnologie worden schadelijke emissies tot een minimum beperkt, waardoor je een positieve bijdrage levert aan het milieu. Bovendien is deze kachel geschikt voor het gebruik van duurzaam geproduceerd hout, waardoor je nog milieubewuster kunt stoken.

Conclusie

De Scan-Line 810 vrijstaande houtkachel biedt het beste op het gebied van design, functionaliteit en efficiëntie. Met zijn aantrekkelijke uiterlijk, hoogwaardige bouwkwaliteit en milieuvriendelijke eigenschappen is deze kachel een ideale keuze voor iedereen die wil genieten van de warmte en gezelligheid van een houtvuur. Verrijk je interieur en verwarm je huis met de Heta Scan-Line 810!

 

Deze kachel is ook verkrijgbaar met een tobacco, limestone of blackwood blad.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 44 × 132,5 cm
Brandstof

CV aansluiting

Kleur

,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht