Art nr:80450200

A

Heta Scan-Line 820B

Prijs:

5.342,15

Rendement

81%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta scan line 820B

Ontdek de Heta Scan-Line 820B Vrijstaande Houtkachel: Een Meesterwerk van Warmte en Stijl

Breng de schoonheid en warmte van een knisperend haardvuur in uw huis met de Heta Scan-Line 820B vrijstaande houtkachel. Met zijn unieke ontwerp en geavanceerde functies is deze kachel een ware blikvanger in elke ruimte.

Elegant Design: Een Tijdloze Toevoeging aan uw Interieur

Ten eerste, de Scan-Line 820B combineert functionaliteit met elegantie. Het slanke en strakke ontwerp past perfect in zowel moderne als klassieke interieurs. Met zijn robuuste constructie en hoogwaardige afwerking is deze kachel een tijdloze toevoeging aan uw huis.

Efficiënte Verbranding: Maximaal Warmtecomfort

Ten tweede, dankzij het innovatieve verbrandingssysteem van de Heta Scan-Line 820 B geniet u van een efficiënte en milieuvriendelijke verwarming. De kachel heeft een hoog rendement en een lage uitstoot, waardoor u zowel uw portemonnee als het milieu spaart.

Krachtige Warmteafgifte: Snel en Gelijkmatig Verwarmen

Ten derde, met een vermogen tot 8 kW verwarmt de Scan-Line 820B moeiteloos grote ruimtes. De geavanceerde luchtstroming zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, zodat elke hoek van de kamer behaaglijk wordt.

Gebruiksvriendelijk en Veilig: Comfortabel Stoken

De Heta Scan-Line 820B is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veiligheid. Met de eenvoudige bedieningselementen kunt u de kachel moeiteloos aanpassen aan uw voorkeuren. Bovendien zorgen de hoogwaardige materialen en de solide constructie voor maximale veiligheid tijdens het gebruik.

Duurzaamheid en Kwaliteit: Een Investering voor de Lange Termijn

Als een gerenommeerd merk in de houtkachelindustrie staat Heta bekend om zijn hoogwaardige producten. De Scan-Line 820B is geen uitzondering. Met zijn duurzame constructie en uitstekende prestaties is deze kachel een investering die u jarenlang warmte en comfort zal bieden.

Eenvoudig Onderhoud: Minder Gedoe, Meer Plezier

Met de Heta Scan-Line 820B hoeft u zich geen zorgen te maken over ingewikkeld onderhoud. Het kachelontwerp is zodanig ontwikkeld dat het schoonmaken en onderhouden snel en eenvoudig is. Zo kunt u meer tijd besteden aan het genieten van het vuur.

Conclusie: Haal de Heta Scan-Line 820B Vrijstaande Houtkachel in huis

Ter conclusie, met zijn verfijnde design, efficiënte verbranding, krachtige warmteafgifte en gebruiksvriendelijkheid is de Scan-Line 820B vrijstaande houtkachel de perfecte keuze voor wie op zoek is naar warmte, stijl en duurzaamheid. Kortom, haal vandaag nog dit meesterwerk van warmte en stijl in huis!

 

Deze kachel is ook verkrijgbaar met een tobacco, limestone of blackwood blad.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht