A

Heta Scan-Line 830S / 830XL-B

Prijs:

5.602,30

Rendement

81%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta scan-line 830S / 830XL-B

Ontdek de Heta Scan-Line 830S/830XL-B: Een Meesterwerk in Houtverwarming

Verfijnde Elegantie

De Heta Scan-Line 830S / 830XL-B belichaamt verfijnde elegantie met zijn vrijstaande ontwerp, vervaardigd met hoogwaardig hout en afgewerkt met oog voor detail. Een meesterwerk dat niet alleen warmte brengt, maar ook een statement maakt in jouw interieur.

Efficiënte Verwarmingstechnologie

Deze vrijstaande houtkachel is uitgerust met geavanceerde verwarmingstechnologieën die efficiëntie naar een hoger niveau tillen. Geniet van een gelijkmatige warmteverspreiding en optimaliseer jouw energieverbruik met de Heta Scan-Line 830S/830XL-B.

Maximaal Zicht op het Vuur

Een panoramisch uitzicht op het dansende vlammenspel is gegarandeerd met de Heta Scan-Line 830S/830XL-B. De royale deur met een grote ruit biedt een ongehinderd zicht op de vlammen, waardoor de beleving van het vuur nog intenser wordt.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Duurzaamheid staat centraal bij Heta, en de Scan-Line 830S/830XL-B is daarop geen uitzondering. Vervaardigd met aandacht voor het milieu, biedt deze houtkachel een duurzame verwarmingsoplossing zonder concessies te doen aan prestaties.

Gebruiksvriendelijkheid in Focus

Met een intuïtieve bediening is de Heta Scan-Line 830S/830XL-B eenvoudig te gebruiken. Pas de zuurstof toevoer naar wens aan en geniet van de moeiteloze bediening die het comfort in jouw leefruimte optimaliseert.

Flexibiliteit in Installatie

Of je nu kiest voor de compacte 830S of de ruimere 830XL-B, beide modellen bieden flexibiliteit in installatie. Plaats ze waar je wilt in jouw huis en ervaar de veelzijdigheid die deze vrijstaande houtkachels te bieden hebben.

Conclusie: Verrijk Jouw Leefruimte met Heta Scan-Line 830S/830XL-B

In conclusie is de Heta Scan-Line 830S / 830XL-B niet zomaar een houtkachel; het is een esthetisch meesterwerk dat warmte, efficiëntie, duurzaamheid en gebruiksgemak combineert. Verrijk jouw leefruimte en creëer een sfeervol thuis met deze indrukwekkende vrijstaande houtkachel van Heta.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht