A

Heta Scan-Line 840S / 840B

Prijs:

5.215,10

Rendement

81%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta scan line 840S / 840B

Ontdek de Heta Scan-Line 840S / 840B Vrijstaande Houtkachel: Een Meesterwerk van Warmte en Design

De Heta Scan-Line 840S / 840B biedt een verfijnde en functionele oplossing voor liefhebbers van houtkachels. Met een mix van Scandinavisch vakmanschap en geavanceerde technologieën zet deze vrijstaande kachel nieuwe normen op het gebied van efficiëntie en esthetiek.

Indrukwekkend Design voor een Warm Welkom

Het strakke en tijdloze ontwerp van de Scan-Line 840S/840B maakt het een opvallend element in elke ruimte. Het gietijzeren exterieur straalt duurzaamheid uit, terwijl het grote glasraam een prachtig uitzicht op de vlammen biedt, wat de sfeer in uw huis verhoogt.

Efficiënt Verwarmingssysteem voor Comfortabele Warmte

Met een nominaal vermogen van 6.8 kW kan deze kachel moeiteloos middelgrote tot grote ruimtes verwarmen. De geavanceerde verbrandingstechnologie maximaliseert de warmteafgifte en minimaliseert de uitstoot, waardoor uw leefruimte niet alleen gezellig maar ook milieuvriendelijk is.

Gebruiksgemak in elk Detail

De Heta Scan-Line 840S/840B is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met een handige luchtreinigingssysteem en eenvoudige bedieningselementen kunt u moeiteloos de gewenste warmte regelen. Hiernaast blijft uw kachel kristalhelder door het handige luchtreinigingssysteem.

Flexibiliteit in Installatie voor Uw Gemak

Of u nu een modern appartement of een traditioneel huis hebt, de Scan-Line 840S/840B past zich aan uw behoeften aan. De flexibiliteit in installatieopties maakt het mogelijk deze kachel in verschillende omgevingen te integreren, terwijl de warmte gelijkmatig wordt verspreid.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid Hand in Hand

De Heta Scan-Line 840S/840B is niet alleen krachtig, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze kachel gebouwd om lang mee te gaan, terwijl de efficiënte verbrandingstechnologie de impact op het milieu minimaliseert.

Ervaar het beste op het gebied van warmte en design met de Heta Scan-Line 840S/840B vrijstaande houtkachel. Breng gezelligheid in uw huis terwijl u geniet van de vlammen dansend in deze prachtige kachel.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht