A

Heta Scan-Line 850

Prijs:

3.454,55

Rendement

81%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta scan line 850

De Vrijstaande Houtkachel Scan-Line 850 van Heta: Kwaliteit en Design in Één

Stijlvol en Duurzaam Ontwerp

De Scan-Line 850 van het gerenommeerde Deense merk Heta is een vrijstaande houtkachel die moeiteloos stijl en functionaliteit combineert. Deze kachel is ontworpen om een blikvanger te zijn in elke woonkamer. Het strakke en moderne ontwerp past perfect in zowel klassieke als moderne interieurs. De kachel is vervaardigd van hoogwaardige materialen die garant staan voor een lange levensduur en optimale warmteafgifte.

Efficiëntie en Milieuvriendelijkheid

Een van de belangrijkste kenmerken van de Scan-Line 850 is zijn uitzonderlijke efficiëntie. Met een rendement van maar liefst 81% zorgt deze houtkachel voor maximale warmte bij minimaal houtverbruik. Dit betekent niet alleen lagere stookkosten, maar ook een verminderde impact op het milieu. De kachel voldoet aan de strengste Europese normen op het gebied van emissies, wat bijdraagt aan een schonere luchtkwaliteit.

Gebruiksgemak en Functionaliteit

De Scan-Line 850 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Er zit een handig luchtregelsysteem in verwerkt, zodat u zonder enige moeite de warmt intensiteit kan regelen van de kachel. Daarnaast is de kachel uitgerust met een innovatief luchtcirculatiesysteem dat zorgt voor een optimale verbranding en dat de grote glazen ruit schoon blijft.

Innovatieve Technologie

Heta heeft bij de ontwikkeling van de Scan-Line 850 gebruikgemaakt van de nieuwste technologieën. De kachel maakt gebruik van naverbranding. Dit zorgt ervoor dat er zuurstof boven in de brandkamer gespoten word om het rendement nog eens te verhogen. Dit maakt de Scan-Line 850 niet alleen een efficiënte, maar ook een zeer comfortabele verwarmingsoplossing.

Conclusie

De Scan-Line 850 van Heta is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een vrijstaande houtkachel die design, efficiëntie en gebruiksgemak combineert. Met zijn stijlvolle uitstraling, geavanceerde technologie en milieuvriendelijke prestaties, biedt deze kachel alles wat u nodig heeft voor een warme en gezellige thuisomgeving. Kies voor de Scan-Line 850 en ervaar het verschil van een houtkachel van topkwaliteit.

Extra informatie

Aansluiting

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht