A

Heta Scan-Line 95

Prijs:

4.047,45

Rendement

80%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta Scan-Line 95

Heta Scan-Line 95: De Vrijstaande Houtkachel voor een Gezellig en Warm Thuis

Elegant Design en Hoogwaardige Materialen

De Heta Scan-Line 95 is een vrijstaande houtkachel die functionaliteit combineert met een stijlvol design. Deze kachel, ontworpen door het gerenommeerde kachelmerk Heta, past perfect in zowel moderne als klassieke interieurs. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt de Scan-Line 95 niet alleen duurzaamheid maar ook een tijdloze uitstraling. De strakke lijnen en het elegante ontwerp maken deze kachel tot een ware eyecatcher in elke ruimte.

Efficiënte Verwarming en Milieuvriendelijkheid

Met de Scan-Line 95 geniet je van een efficiënte en milieuvriendelijke manier van verwarmen. De kachel is uitgerust met een geavanceerd verbrandingssysteem dat zorgt voor een optimale warmteafgifte en een minimaal houtverbruik. Dit systeem garandeert een hoge verbrandingsefficiëntie, waardoor je minder hout nodig hebt om je huis aangenaam warm te houden. Bovendien vermindert het de uitstoot van schadelijke stoffen, wat bijdraagt aan een schonere leefomgeving.

Gebruiksgemak en Comfort

De Scan-Line 95 is ontworpen met oog voor gebruiksgemak en comfort. De ruime verbrandingskamer biedt voldoende ruimte voor houtblokken van diverse formaten, waardoor je minder vaak hoeft bij te vullen. De grote glazen deur geeft een prachtig zicht op het vlammenspel, wat zorgt voor een gezellige sfeer in huis. Dankzij het handige reinigingssysteem is het schoonmaken van de kachel een eenvoudige klus.

Betrouwbaarheid

Het robuuste ontwerp en de hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur en betrouwbare prestaties. Of je nu een gezellige avond bij het haardvuur wilt doorbrengen of een duurzame verwarmingsoplossing zoekt, de Scan-Line 95 biedt het allemaal.

Samenvatting

De Heta Scan-Line 95 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, efficiënte en milieuvriendelijke houtkachel. Met zijn elegante design, gebruiksgemak en betrouwbare prestaties, brengt deze kachel warmte en gezelligheid in elk huis. Kies voor de Heta Scan-Line 95 en geniet van de voordelen van een hoogwaardige houtkachel die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht