AA

Heta Scan-Line Tour 10/20/30/40

Prijs op aanvraag

Rendement

83%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta Scan Line Tour 10/20/30/40

Verwarm je Huis met Elegante Efficiëntie: Heta Scan-Line Tour 10/20/30/40
Scandinavisch Design & Gezellige Warmte

Ten eerste, de Heta Scan-Line Tour serie, bestaande uit de modellen 10, 20, 30 en 40, belichaamt de perfecte combinatie van Scandinavisch vakmanschap en functionaliteit. Elk model straalt een tijdloos design uit, perfect geschikt voor diverse interieurs, terwijl ze tegelijkertijd een comfortabele en gezellige warmte verspreiden in elke ruimte waar ze geplaatst worden.

Efficiënte Verwarmingstechnologie

Deze vrijstaande houtkachels zijn uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van verbranding. De Tour serie maakt gebruik van innovatieve verbrandingsmethoden om een efficiënt en zuinig gebruik van hout te waarborgen, waardoor je zowel geld bespaart als het milieu ontziet.

Variërende Modellen voor Diverse Ruimtes

Met verschillende modellen beschikbaar – 10, 20, 30 en 40 – biedt de Heta Scan-Line Tour serie keuzemogelijkheden die passen bij de grootte en warmtebehoeften van diverse ruimtes. Of je nu op zoek bent naar een compactere kachel voor een knusse hoek of een krachtiger model voor een grotere woonruimte, er is een passende optie beschikbaar.

Gebruiksvriendelijkheid & Comfort

Het gebruik van deze houtkachels is uiterst eenvoudig, zonder in te leveren op de kwaliteit van de warmte. Dankzij slimme technologieën geniet je moeiteloos van een comfortabele warmte, perfect afgestemd op jouw voorkeuren.

Duurzaamheid & Milieubewustzijn

De Heta Scan-Line Tour serie is niet alleen een warmtebron, maar ook een statement in duurzaamheid. Deze kachels voldoen aan strenge milieunormen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van de warmte, wetende dat je bijdraagt aan een schonere wereld.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat voorop bij Heta. De kachels zijn ontworpen en gebouwd met hoogwaardige materialen en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van de warmte die ze bieden.

Conclusie: Heta Scan-Line Tour 10/20/30/40

Kortom, de Heta Scan-Line Tour serie biedt niet alleen een esthetische toevoeging aan je interieur, maar levert ook betrouwbare, efficiënte en gezellige warmte voor elk type ruimte. Met aandacht voor design, functionaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid zijn deze kachels een verstandige keuze voor wie op zoek is naar comfortabele warmte met een Scandinavische flair.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht