A

Heta Scan-Line Turin

Prijs:

4.283,40

Afmetingen (DxBxH)

55,1 × 130,3 cm

Rendement

83%

Brandstof

Hout

-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Heta Scan-Line Turin

Ontdek de Heta Scan-Line Turin Vrijstaande Houtkachel: Stijlvolle Warmte voor uw Woonruimte

Hoogwaardig design en vakmanschap

Ten eerste, de Heta Scan-Line Turin vrijstaande houtkachel combineert een tijdloos design met vakmanschap van de hoogste kwaliteit. De strakke lijnen en het minimalistische ontwerp maken het een stijlvolle aanvulling op elk interieur.

Efficiënte verwarmingstechnologie

Met zijn geavanceerde verwarmingstechnologie biedt de Scan-Line Turin efficiënte en effectieve warmte voor uw woonruimte. De kachel is voorzien van een verbrandingskamer met een hoog rendement, waardoor u kunt genieten van maximale warmteafgifte en een minimale uitstoot.

Milieuvriendelijk en energiezuinig

Deze houtkachel is niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk. De Scan-Line Turin voldoet aan de strengste milieunormen en is gecertificeerd voor gebruik in Ecodesign Emissieklasse A+. Daarnaast zorgt de efficiënte verbranding voor een lager brandstofverbruik, wat resulteert in een lagere rekening.

Eenvoudige bediening en onderhoud

De Heta Scan-Line Turin is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met de handige zuurstof schuif kunt u eenvoudig de gewenste warmte intensiteit instellen. Bovendien is de kachel uitgerust met een clean burn systeem, waardoor u moeiteloos kunt genieten van het prachtige vlammenspel zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het schoonmaken van het glas.

Veiligheid en duurzaamheid

Veiligheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij de Scan-Line Turin. De kachel is voorzien van een geavanceerd verbrandingssysteem. Daarnaast is de kachel vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur.

Verrijk uw woonruimte met warmte en sfeer

Met de Scan-Line Turin vrijstaande houtkachel creëert u niet alleen warmte, maar ook een gezellige sfeer in uw woonruimte. De dansende vlammen zorgen voor een rustgevend en knus gevoel, waardoor u optimaal kunt ontspannen en genieten van uw huis. Kortom, de Heta Scan-Line Turin vrijstaande houtkachel biedt een perfecte combinatie van stijl, efficiëntie, gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid. Verrijk uw woonruimte met warmte en sfeer en geniet van de vele voordelen die deze hoogwaardige houtkachel te bieden heeft.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 55,1 × 130,3 cm
Brandstof

CV aansluiting

Kleur

,

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht