Art nr:30049135 W

A

Jotul F 137

Prijs op aanvraag

De Jotul F 137 is een moderne en stijlvolle ontworpen houtkachel. Voor woningen met een lage energiebehoefte, is deze kachel een ideale optie.

Brandstof

Hout

Leverbaar

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Jotul F 137

De Jotul F 137 is een moderne en stijlvolle ontworpen houtkachel. Voor woningen met een lage energiebehoefte, is deze kachel een ideale optie. Het is compact en ontworpen om optimaal te functioneren tijdens laag branden. Dit geeft een positieve ervaring, als het gaat om zowel verwarming en het geweldige uitzicht op het vuurbeeld. De Jøtul F 130-serie heeft een schone verbranding met een modern verbrandingssysteem waardoor het efficiënter is en houtverbruik wordt verminderd tot 40%. Door geïntegreerde convectie kunt u de kachel dichter bij brandbaar materiaal installeren. Een zachte mat zwart oppervlak geeft Jotul F 130-serie een pure en subtiele expressie. Kies tussen voetstuk of basis, en met of zonder zijruiten. De ontwerpers achter deze reeks zijn de award-winnende ontwerpers Hareide Design.

Neem ook eens een kijkje op: https://www.krulalltech.nl/ En bezoek onze prachtige showroom in Benningbroek! Als u nog vragen heeft over deze en/of een andere kachel, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan van maandag tot zaterdag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Brandstof

Merk