Aanbieding!

Art nr:30036894

A

Jotul F 163 Wit Geëmailleerd

Prijs:

3.250,-

2.772,-

Aanbieding

Let op, prijs geldt alleen online! Info
De Jotul F 163 CB maakt deel uit van de F 160-serie, die zes varianten telt met of zonder zijruiten en gietijzeren voetstukken en met verschillende pootlengtes. De Jotul F 163 CB blinkt uit door zijn grote zijruiten en drie stevige poten die de kachel een natuurlijke, moderne uitstraling geven.

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Jotul F 163 CB

De Jotul F 163 CB maakt deel uit van de F 160-serie, die zes varianten telt met of zonder zijruiten en gietijzeren voetstukken en met verschillende pootlengtes. Deze kachel blinkt uit door zijn grote zijruiten en drie stevige poten die de kachel een natuurlijke, moderne uitstraling geven. Er zijn verschillende afwerkingsopties en u kunt kiezen uit zwarte lak of onderhoudsvrij zwart of trendy wit email. Desgewenst kunt u ook de buizen in dezelfde kleur verkrijgen. Informeer bij uw dealer naar de mogelijkheden.

U kunt deze Jotul F 163 CB aanvullen met een decoratieve spekstenen dekplaat, die de warmte van het vuur nog langer vasthoudt. De kachel is ontworpen voor het moderne leven en geschikt voor gebruik op laag vermogen. Hij brandt optimaal, zelfs op 3 kW.

Voordelen


– Gietijzer
– Geschikt voor gebruik op laag vermogen
– Praktische asplaats
– Verschillende materialen, afwerkingen en kleuren
– Zijruiten van speciaal glas dat schoon blijft
– Gemakkelijk in gebruik: slechts één ventilatieopening
– Direct aan te sluiten op de buitenlucht

 

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl Voor persoonlijk advies van onze professionele vakmannen. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel(onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan maandag tot zaterdag klaar voor al uw vragen.

Gebruikersgemak staat voorop bij Jotul die al houtkachels maakt vanaf 1853.

Vermogen van 4-9 kw

Schoonruit verbranding

Rendement van 82%

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting