Aanbieding!

Art nr:21051144 W

A

Jotul F 373 Advanced

Prijs:

4.060,-

3.352,-

Aanbieding

Let op, prijs geldt alleen online! Info
De Jotul F 373 Advanced maakt deel uit van de F 370-serie, die tien hoofdvarianten telt. Elk model kan naar wens worden samengesteld. De Jotul F 373 Advanced blinkt uit door het moderne, bekroonde design: de verbrandingskamer prijkt op een elegant, stijlvol voetstuk.

Afmetingen (DxBxH)

45,2 × 115 cm

Rendement

78%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Jotul F 373 Advanced

De Jotul F 373 Advanced maakt deel uit van de F 370-serie, die tien hoofdvarianten telt. Elk model kan naar wens worden samengesteld. De Jotul F 373 Advanced blinkt uit door het moderne, bekroonde design: de verbrandingskamer prijkt op een elegant, stijlvol voetstuk. Als eerste en enige houtkachel ter wereld is deze kachel bekroond met de beroemde internationale ‘Red Dot’-ontwerpprijs: ‘Best of the Best’.

U kunt zowel extra elementen van glas als speksteen aan uw kachel laten toevoegen. Naast de functionele eigenschappen zorgen deze elementen voor een heel ander uiterlijk: zo zorgt meer glas voor meer warmte vanuit de voorkant van de kachel en tegelijkertijd wordt de buitenwand van de rest van de kachel minder heet. Als u dat wilt, kunt u de kachel 360 graden draaien.

Voordelen


– Gietijzer
– Bekroond met onder andere de ontwerpprijs Red Dot Award for Design Excellence
– Direct aan te sluiten op de buitenlucht
– Grote zijruiten voor perfect zicht op het vuur
– Praktische asplaats en haardrooster
– Kan 360 graden draaien (optioneel)

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl Voor persoonlijk advies van onze professionele vakmannen. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel(onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan maandag tot zaterdag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 45,2 × 115 cm
Brandstof

Gewicht 156 kg
Kleur

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht