Aanbieding!
A

Morso 1010 Houtkachel

Prijs:

1.299,-

1.099,-

Aanbieding

Let op, prijs geldt alleen online! Info

Rendement

85%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Morso 1010 Houtkachel

De Morso 1010 houtkachel is een meesterwerk van vakmanschap en functionaliteit, en in deze uitgebreide producttekst zullen we diepgaand ingaan op zijn kenmerken en voordelen.

  1. Verbluffend Scandinavisch Design De Morso 1010 combineert de elegante eenvoud van Scandinavisch design met hoogwaardige materialen. Zijn gietijzeren constructie zorgt voor duurzaamheid en efficiënte warmteverspreiding. Het tijdloze ontwerp past naadloos in diverse interieurstijlen.
  2. Efficiënte Verwarming Met een nominaal vermogen van 5 kW kan de Morso 1010 een middelgrote ruimte effectief verwarmen. Dankzij geavanceerde verbrandingstechnologie stoot deze kachel minimale emissies uit en behaalt hij een hoog rendement, wat goed is voor het milieu en je portemonnee.
  3. Grote Zichtbaarheid van het Vuur De royale glazen deur biedt een panoramisch uitzicht op het knisperende vuur. Dit niet alleen zorgt voor een gezellige sfeer, maar maakt de kachel ook een eyecatcher in je woonruimte.
  4. Milieuvriendelijk De Morso 1010 voldoet aan de strengste milieunormen en is voorzien van een secundair verbrandingssysteem, wat betekent dat hij brandstof efficiënter verbrandt en minder rook produceert.
  5. Eenvoudige Bediening De kachel is gemakkelijk te bedienen dankzij een handig luchtregeelsysteem, waardoor je de warmteafgifte naar wens kunt aanpassen.
  6. Duurzaamheid Gemaakt met vakmanschap en hoogwaardige materialen, is de Morso 1010 een investering voor de lange termijn. Deze kachel gaat jarenlang mee en biedt betrouwbare warmte in de winter.
  7. Veelzijdigheid Naast hout kan de Morso 1010 ook branden op houtskoolbriketten en bruinkoolbriketten, wat flexibiliteit biedt in brandstofkeuze.

In conclusie, de Morso 1010 is niet zomaar een houtkachel; het is een symbool van Scandinavisch design, milieubewustzijn en betrouwbare warmte. Kies voor de Morso 1010 en breng de essentie van de Scandinavische levensstijl naar jouw huis.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

Maximaal vermogen

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer