A

Morso 7848

Prijs:

3.395,-

Afmetingen (DxBxH)

43,5 × 115,7 cm

Rendement

81%

Brandstof

Hout

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Morso 7848 Op voet

De Morso 7848 Op voet is een houtkachel geplaatst op voet uit de 7800 serie. Deze serie is vervaardigd met mooie vloeiende lijnen en een eenvoudige, maar goed geproportioneerd design. Morsø 7800-reeks is een modulair gebaseerde reeks kachels die wordt gemaakt met een mooi en eenvoudig ontwerp. Deze combinatie geeft een klassieke en tijdloze uitstraling aan de kachel. De kenmerken van de Morsø 7800-reeks zijn ondermeer een grote vlamkast met een bijzonder hoge capaciteit. De comfortfactor is verbazingwekkend en het nieuwste sluitsysteem met de automatische zelfsluiting maakt de houtverbrander bijzonder gebruiksvriendelijk.

De Morso 7848 is uitgerust met een groot glazenruit, waardoor u kunt genieten van het prachtige vlammenspel en de gezelligheid van een echt knetterend houtvuur. Het grote venster biedt een panoramisch uitzicht op het vuur en creëert een warme en uitnodigende sfeer in je woonruimte.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de Morso 8140 houtkachel en ontdek hoe deze kachel je huis kan transformeren

Neem ook eens een kijkje op: https://www.krulalltech.nl/ En bezoek onze prachtige showroom in Benningbroek! Als u nog vragen heeft over deze en/of een andere kachel, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan van maandag tot zaterdag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 43,5 × 115,7 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 156 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht