AA

Morso 8140

Prijs:

2.395,-

Afmetingen (DxBxH)

45 × 86,9 cm

Rendement

81%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Morso 8140

De Morsø 8100-reeks bestaat uit 7 kachels die beiden functioneel en esthetisch nieuwe maatstaven stellen op het gebied van houtkacheldesign. De nieuwe Morso 8140 is uitgevoerd in een zuiver en eenvoudig design. De combinatie van zachte rondingen en eenvoudige details verleent de kachel een lichte en tijdloze uitdrukking. Waardoor men meerdere tientallen jaren lang van de aanblik van de kachel kan genieten. Tot slot maakt de ruwe en levendige structuur van het gietijzer de Morso 8140 tot zowel een rustieke als een exclusieve verschijning. Het grote glasoppervlak van de houtkachel geeft tevens een prachtig beeld van de dansende vlammen

Deze kachel is vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnorm. Het materiaal waarmee is gewerkt zorgt niet alleen voor een langere levensduur, maar staat ook bekent om zijn perfecte warmte afgifte. Hierdoor stijgt ook het rendement van deze houtkachel.

Naast zijn verwarmingsprestaties en visuele prestaties is de Morso 8140 ook zeer gebruiksvriendelijk. Het is voorzien van een handige aslade en een eenvoudige bediening, waardoor het onderhoud en de bediening moeiteloos zijn.

Neem ook eens een kijkje op: https://www.krulalltech.nl/ En bezoek onze prachtige showroom in Benningbroek! Als u nog vragen heeft over deze en/of een andere kachel, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan van maandag tot zaterdag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 45 × 86,9 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 152 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht