AA

Norsk Kleber Babina+ 110

Prijs:

7.599,-

Afmetingen (DxBxH)

52,4 × 110 cm

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Norsk Kleber Babina+ 110

De Norsk Kleber Babina+ 110 is een elegante ronde speksteenkachel met een extra dikke spekstenen, dit zorgt voor maximale warmteopslag. Een Babina kachel verspreidt warmte tot 16 uur nadat het vuur gedoofd is.

De kachel op zich is een indrukwekkend meubelstuk in uw ruimte. De kachel heeft een gebogen deur die een mooi zicht op de vlammen geeft. Kan verkregen worden in vijf of zes secties. De Babina met een kleine deur is een klassieke, ronde spekstenen kachel.

De kachel is uitgerust met een aansluiting voor externe lucht

De kachel is gemaakt van  een materiaal genaamd: hoogwaardig Noors Kleiber, dit staat bekend om zijn uitstekende warmteafgifte- en warmteopslageigenschappen. Dit zal zorgen voor een efficiënte verwarming en een gelijkmatige verspreiding van warmte in uw kamer. De Norsk Kleber Babina+ 110  kan langdurig warmte afgeven, dit proces zal nog een tijdje hervatten wanneer de kachel is gedoofd, waardoor je kunt genieten van een langdurige en comfortabele warmte.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl Voor persoonlijk advies van onze professionals. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan maandag tot zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Afmetingen 52,4 × 110 cm
Brandstof

Gewicht 385 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen