A

Norsk Kleber Domino 2+2

Prijs:

6.873,-

Rendement

80%

Brandstof

Hout

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Norsk Kleber Domino 2+2

De Norsk Kleber Domino is een indrukwekkende houtkachel die vakmanschap en functionaliteit combineert. Deze kachel is geproduceerd van hoogwaardig Noors kleiber. Hierdoor straalt de kachel elegantie en duurzaamheid uit. Zijn unieke ontwerp en uitstekende verwarmingscapaciteit is de Norsk Kleber Domino een prachtige toevoeging aan elk interieur.

Onze nieuwste reeks in een lange traditie van elegante designs en pure ambacht. Een tijdloze look. Een gesofisticeerde stijl. Dat zijn slechts enkele redenen waarom een DOMINO het aantrekkingspunt in uw leefruimte kan worden. Vandaag en in de toekomst. Met een Norsk Kleber Domino 2+2 kunnen u en uw familie genieten van de behaaglijke
stralingswarmte die men alleen met een massieve speksteenkachel krijgt.

In Noorwegen noemen we dit gevoel “Hygge”, een gevoel dat we moeilijk kunnen vertalen maar waarschijnlijk het beste aanleunt bij “gezelligheid”.

Als u opzoek bent naar een aantrekkelijke en efficiente kachel? Dan is deNorsk Kleber Domino 2+2 een perfecte aankoop. Met zijn combinatie van vakmanschap, verwarmingsprestatisch en duurzaamheid, maakt deze kachel een betrouwbare warmtebron in elk huis

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl Voor persoonlijk advies van onze professionals. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel(onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan maandag tot zaterdag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Brandstof

Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer