AA

Norsk Kleber Kube 3

Prijs:

5.889,-

Verkrijgbaar met zijruiten voor een meerprijs.

Afmetingen (DxBxH)

44 × 121 cm

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Norsk Kleber Kube 3

De Norsk Kleber Kube 3 is een rechthoekige speksteenkachel met eenvoudige lijnen en een mooi zicht op de vlammen langs drie zijden. De kachel bestaat in 3 versies: de Kube 3 is een kleinere, harmonische kachel die gemakkelijk geplaatst kan worden. De Kube 4 is een middelgrote kachel en de Kube 5 is een grotere, hogere kachel met een branderkamer die in de derde sectie geplaatst werd, hetgeen het zicht op de vlammen optimaal maakt. De kachel kan voor een rechte muur of in een hoek geplaatst worden. Dekan met of zonder zijruit(en) geleverd worden. De kachel is uitgerust met een aansluiting voor externe lucht. De standaard rookuitgang is achteraan, maar het toestel kan ook met zij- of bovenuitgang geleverd worden.

De kachel is gemaakt van een materiaal genaamd: hoogwaardig Noors Kleber, dit staat bekend om zijn uitstekende warmteafgifte- en warmteopslageigenschappen. Dit zal zorgen voor een efficiënte verwarming en een gelijkmatige verspreiding van warmte in uw kamer. De Norsk Kleber Kube 3 kan langdurig warmte afgeven, dit proces zal nog een tijdje hervatten wanneer de kachel is gedoofd, waardoor je kunt genieten van een langdurige en comfortabele warmte.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl Voor persoonlijk advies van onze professionals. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan maandag tot zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Afmetingen 44 × 121 cm
Brandstof

Gewicht 400 kg
Merk

Nominaal vermogen