AA

Norsk Kleber Marcello 120

Prijs:

6.964,-

Afmetingen (DxBxH)

48 × 120 cm

Brandstof

Hout

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

NORSK KLEBER MARCELLO 120

De Norsk Kleber Marcello 120, een opmerkelijke houtkachel. Hij staat paraat voor vakmanschap, design en efficiëntie. Zijn stijlvolle en moderne uitstraling voegt een vleugje elegantie toe aan elke kamer, tegelijkertijd zorgt hij voor een gezellige en efficiënte warmtebron. Dit maakt hem geschikt voor bijna elke ruimte!

De Marcello is een elegant meubelstuk. Zijn formaat en vorm maken hem geschikt voor meerdere stijlen, ook voor moderne woningen. Het technische design zorgt ervoor dat hij – ondanks zijn kleine formaat – de warmte voor vele uren kan opslagen.

De Marcello wordt gekarakteriseerd door de steen, het glas en de heldere lijnen, die ervoor zorgen dat de kachel zijn warmte behoudt volgens de oude, traditionele principes. De stenen van deze Norsk Kleber Marcello 120 vrijstaande houtkachel een premium look.

Dit meubelstuk kan zowel in de hoek als tegen de muur geplaatst worden. De rookgasuitlaat kan aan de boven-, zij- of achterkant worden gepositioneerd. Dit zorgt voor een gemakkelijke plaatsing.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl Voor persoonlijk advies van onze professionals. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan maandag tot zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Afmetingen 48 × 120 cm
Brandstof

CV aansluiting

Merk

Vuurzicht