AA

Norsk Kleber Merethe+ 110

Prijs:

6.437,-

Afmetingen (DxBxH)

50,5 × 110 cm

Brandstof

Hout

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Norsk Kleber Merethe+ 110

De Norsk Kleber Merethe+ 110 is een hoge en slanke speksteenkachel, door zijn afgeronde voorkant is deze kachel een echte eye catcher die past in elke style. De kachel heeft een groot vlammenbeeld met zicht van drie kanten. Zo kunt u van elke zijde genieten van het knapperende haard hout  De brandkamer is geplaatst in de derde sectie, waardoor deze vanuit de hele kamer goed zichtbaar is. Perfect om in de koude winter dagen lekker op te warmen met een warme kop chocomelk.

De kachel kan eenvoudig in een hoek of voor een rechte muur geplaatst worden. De kachel is uitgerust met een aansluiting voor externe lucht. De standaard rookuitgang is achteraan, maar het toestel kan ook met zij- of bovenuitgang geleverd worden.

De kachel is gemaakt van  een materiaal genaamd: hoogwaardig Noors kleiber, dit staat bekend om zijn uitstekende warmteafgifte- en warmteopslageigenschappen. Dit zal zorgen voor een efficiënte verwarming en een gelijkmatige verspreiding van warmte in uw kamer. De Norsk Kleber Tove 3 kan langdurig warmte afgeven, dit proces zal nog een tijdje hervatten wanneer de kachel is gedoofd, waardoor je kunt genieten van een langdurige en comfortabele warmte.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl Voor persoonlijk advies van onze professionals. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan maandag tot zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Afmetingen 50,5 × 110 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 350 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Vuurzicht