AA

Norsk Kleber Merethe+

Prijs:

8.209,-

Verkrijgbaar met en zonder zijruiten. Zijruiten hebben een meerprijs.

Afmetingen (DxBxH)

49,5 × 160 cm

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Norsk Kleber Merethe+

De Norsk Kleber Merethe+ is een hoge en slanke speksteenkachel met een afgeronde voorkant. De kachel heeft een groot vlammenbeeld met zicht van drie kanten. De brand kamer is geplaatst in de derde sectie, waardoor deze nu vanuit de hele kamer goed zichtbaar is.

De kachel kan eenvoudig in een hoek of voor een rechte muur geplaatst worden. De kachel is uitgerust met een aansluiting voor externe lucht. De standaard rookuitgang is achteraan, maar het toestel kan ook met zij- of boven uitgang geleverd worden.

De kachel is gemaakt van  een materiaal genaamd: hoogwaardig Noors Kleiber, dit staat bekend om zijn uitstekende warmteafgifte- en warmteopslageigenschappen. Dit zal zorgen voor een efficiënte verwarming en een gelijkmatige verspreiding van warmte in uw kamer. De Norsk Kleber Babina+ 110  kan langdurig warmte afgeven, dit proces zal nog een tijdje hervatten wanneer de kachel is gedoofd, waardoor je kunt genieten van een langdurige en comfortabele warmte.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl Voor persoonlijk advies van onze professionals. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan maandag tot zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Afmetingen 49,5 × 160 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 425 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Vuurzicht