AA

Norsk Kleber Octo

Prijs op aanvraag

Verkrijgbaar met zijruiten voor een meerprijs.

Afmetingen (DxBxH)

50 × 110 cm

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Norsk Kleber Octo

De Norsk Kleber Octo is een klassieker tussen de massieve speksteenkachels en wordt reeds aangeboden sinds het begin van de jaren ’80.
Het karakteristische achthoekige design is nog steeds actueel en populair. Het model is beschikbaar in verscheidene varianten en hoogtes met een kleine klassieke deur of een grotere met zijruiten. De Octo Pluss heeft een hogere deur en een vlammenbeeld dat van drie kanten bezichtigd kan worden. Het model wordt ook geleverd zonder zijruit(en). Met 5 of 6 secties.

De Octo is de traditionele en klassieke kachel met een lage deur. Wordt geleverd met 3-6 secties. De kachel is uitgerust met een aansluiting voor externe lucht. De standaard rookuitgang is achteraan, maar het toestel kan ook met zij- of boven uitgang geleverd worden.

De kachel is gemaakt van  een materiaal genaamd: hoogwaardig Noors Kleiber, dit staat bekend om zijn uitstekende warmteafgifte- en warmteopslageigenschappen. Dit zal zorgen voor een efficiënte verwarming en een gelijkmatige verspreiding van warmte in uw kamer. De Norsk Kleber Octo  kan langdurig warmte afgeven, dit proces zal nog een tijdje hervatten wanneer de kachel is gedoofd, waardoor je kunt genieten van een langdurige en comfortabele warmte.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl Voor persoonlijk advies van onze professionals. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan maandag tot zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

 

Extra informatie

Afmetingen 50 × 110 cm
Brandstof

Gewicht 300 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen