AA

Norsk Kleber Oscar 4

Prijs:

7.199,-

Verkrijgbaar met zijruiten voor een meerprijs.

Afmetingen (DxBxH)

49 × 143 cm

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Norsk Kleber Oscar 4

De Norsk Kleber Oscar 4 heeft een prachtig ontwerp met ronde hoeken. De grote ramen aan drie kanten van de kachel zorgen voor een goed zicht op de vlammen. Hij is verkrijgbaar met drie of vier secties. Deze kachel kan tegen een rechte wand of in een hoek geplaatst worden. Kies tussen zwarte of grijze deuren en zijramen. Deze modellen worden geleverd met zeep-steenzijden of met ramen aan één of beide zijden. Op de kachel kan een luchtkanaal voor frisse lucht worden aangesloten. Zo kunt de kachel aanpassen naar uw wensen!

De kachel is gemaakt van  een materiaal genaamd: hoogwaardig Noors Kleiber en dit staat bekend om zijn uitstekende warmteafgifte- en warmteopslageigenschappen. Dit zal zorgen voor een efficiënte verwarming en een gelijkmatige verspreiding van warmte in uw kamer. De Norsk Kleber Oscar 4  kan langdurig warmte afgeven, dit proces zal nog een tijdje hervatten wanneer de kachel is gedoofd, waardoor je kunt genieten van een langdurige en comfortabele warmte.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl Voor persoonlijk advies van onze professionals. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan maandag tot zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Afmetingen 49 × 143 cm
Brandstof

Gewicht 470 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen