AA

Norsk Kleber Otta 102

Prijs op aanvraag

Afmetingen (DxBxH)

58 × 85 cm

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Uitverkocht

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Norsk Kleber Otta 102

De Norsk Kleber Otta 102 is een compacte, echte, traditionele massieve speksteenkachel. Populair bij vele chaletbezitters. Deze kachel is klein, praktisch en zeer effectief. De Otta wordt geleverd met 2 of 3 secties. Beide modellen hebben een Dovre glasdeur. De standaard rookuitgang is achteraan, maar het toestel kan ook met zij- of bovenuitgang geleverd worden.

De kachel is gemaakt van  een materiaal genaamd: hoogwaardig Noors Kleiber, dit staat bekend om zijn uitstekende warmteafgifte- en warmteopslageigenschappen. Dit zal zorgen voor een efficiënte verwarming en een gelijkmatige verspreiding van warmte in uw kamer. De Norsk Kleber Otta kan langdurig warmte afgeven, dit proces zal nog een tijdje hervatten wanneer de kachel is gedoofd, waardoor je kunt genieten van een langdurige en comfortabele warmte.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Of kom bij ons langs in onze showroom voor persoonlijk advies van onze professionals. Wij staan maandag tot en met zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Afmetingen 58 × 85 cm
Brandstof

Gewicht 240 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen