AA

Norsk Kleber Tove 3

Prijs:

4.299,-

Afmetingen (DxBxH)

52 × 130 cm

Rendement

80%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Norsk Kleber Tove 3

De Norsk Kleber Tove 3 is een kleine kachel met een eenvoudig en traditioneel design, geïnspireerd op de eeuwenoude Otta kachel. De brander kamer is wat hoger geplaatst om het gebruik gemakkelijker te maken. De kachel kan met twee of drie secties geleverd worden. De Tove kachel heeft een traditionele Dovre glasdeur. De standaard rookuitgang is achteraan, maar het toestel kan ook met zij- of boven uitgang geleverd worden.

De kachel is gemaakt van  een materiaal genaamd: hoogwaardig Noors kleiber, dit staat bekend om zijn uitstekende warmteafgifte- en warmteopslageigenschappen. Dit zal zorgen voor een efficiënte verwarming en een gelijkmatige verspreiding van warmte in uw kamer. De Norsk Kleber Tove 3 kan langdurig warmte afgeven, dit proces zal nog een tijdje hervatten wanneer de kachel is gedoofd, waardoor je kunt genieten van een langdurige en comfortabele warmte.

Met een uitstekend vermogen van 9 kW, is de kachel geschikt voor het verwarmen van een middelgrote tot grote ruimte. Dankzij het verbrandingssysteem en de luchtaanvoerregeling, kun je de warmteafgifte gemakkelijk aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en de omstandigheden.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.krulalltech.nl Voor persoonlijk advies van onze professionals. Heeft u een vraag over deze of een alternatieve kachel (onderdeel), neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan maandag tot zaterdag de hele dag klaar voor al uw vragen.

Extra informatie

Afmetingen 52 × 130 cm
Brandstof

CV aansluiting

Gewicht 350 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Rendement