A

Scan 84

Prijs op aanvraag

Rendement

81%

Brandstof

Hout

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschikbaar via nabestelling

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Denemarken kent een rijke ontwerptraditie, waar de Scan 84 deel van uitmaakt.
Ze gebruiken uitsluitend Deense ontwerpers om de kachels te creëren, waardoor totaliteit en de juiste expressie gegarandeerd kunnen worden.
Scan is dan ook altijd te herkennen aan de strakke lijnen, die kenmerkend zijn voor goed Deens design.
Ze hebben ook een traditie om nieuwe normen te stellen en de ontwerpers gaan elke uitdaging aan met als doel iets nieuws te creëren.
Hierdoor heeft Scan constant internationale erkenning gekregen en hebben ze verschillende designprijzen gewonnen voor het vakmanschap

De scan 84 is een prachtige en zuinige kachel, kenmerkend door zijn strakke lijnen.  De kachel is in 4 varianten beschikbaar. Hij is beschikbaar in het zwart of wit en met een glazen deur of een zwarte deur. Daarnaast word hij standaard geleverd met een zwarte handgreep. U heeft ook de keuze om er een ”Mocca”, ”golden” of ”white” handgreep op te de doen. Hier betaald u wel iets meer voor. De Scan 84 heeft een rendement tot ongeveer 81% en energielabel A+. En dankzij het optionele Heat Storage System kan de Scan 84 Maxi na het opleggen van de laatste houtblokken tot wel 12 uur lang je huis verwarmen!

 

EXTERNE BELUCHTING:

 

Optioneel is de houtkachel aan te sluiten met een los verkrijgbare buitenlucht aansluiting waardoor de Scan 84 de benodigde zuurstof door middel van een aluminium slang uit de kruipruimte of via de buitengevel kan verkrijgen. Dit wordt toegepast bij woningen waarbij er eventueel onderdruk zou kunnen ontstaan waardoor rook terugslag zou kunnen voorkomen. ( Woningen gebouwd met de nieuwste isolatie normen )

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

,

Maximaal vermogen

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht