Aanbieding!
A+++

Termatech TT80

Prijs:

3.172,-

3.014,-

Aanbieding

Rendement

81%

Brandstof

Hout

Leverbaar
-
1
+
Leverbaar

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Transformeer uw Woonruimte met de Termatech TT80 Houtkachel

Een houtkachel is niet zomaar een warmtebron; het is een centraal element dat de sfeer en gezelligheid in uw huis versterkt. De Termatech TT80,  is een perfect voorbeeld van een kachel die deze eigenschappen combineert. Dankzij zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en snelle opwarmingseffecten, zorgt de TT80 ervoor dat uw woonruimte binnen no-time wordt omgetoverd tot een knusse en uitnodigende omgeving. De aangename warmte van de vlammen creëert een comfortabele sfeer waarin u zich heerlijk kunt ontspannen na een lange dag.

Stijlvol Design en Diverse Uitvoeringen met de termatech tt80

Met zijn elegante vormgeving en verfijnde details is de Termatech TT80 een ware eyecatcher in elk interieur. De kachel is verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende uitvoeringen, waaronder varianten met zowel hoog als laag design, en bekleding van zowel staal als speksteen. Het is belangrijk op te merken dat de verschillende uitvoeringen van de TT80 variëren in afmetingen, dus het raadplegen van de maattekeningen is essentieel om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt die perfect aansluit bij uw woonruimte. De maattekening van de Termatech TT80 kunt u bij documenten vinden op deze productpagina.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Naast het bieden van warmte en sfeer, is de TT80 ook een milieubewuste keuze. Door te kiezen voor een houtkachel zoals de TT80, draagt u bij aan het verminderen van de afhankelijkheid van schaarse fossiele brandstoffen en het beperken van de CO2-uitstoot. Moderne houtkachels zoals de TT80 hebben een hoog rendement van maar liefst 81% en dragen zelfs bij aan energiebesparing dankzij het energielabel A+. Met een efficiënt brandstofverbruik en minder schadelijke gassen is de TT80 niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Voeg vandaag nog de Termatech TT80 Houtkachel toe aan uw huis en geniet van de warmte, sfeer en duurzaamheid die deze prachtige kachel te bieden heeft.

Extra informatie

Aansluiting

,

Brandstof

CV aansluiting

Kleur

,

Maximaal vermogen

Minimaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht