Art nr:1652120

A+

Varde Shape 2 Speksteen

Prijs:

2.889,-

Afmetingen (DxBxH)

41 × 105 cm

Rendement

77%

Brandstof

Hout

Beschikbaar via nabestelling
-
1
+
Beschikbaar via nabestelling

add-to-cartToevoegen aan winkelwagen

Lid van de NHK, DE-Erkend & CO-vrij

Levering door heel Europa

14 dagen retourrecht

Varde Shape 2 Speksteen

De Varde Shape 2 Speksteen is een kachel met stalen behuizing in zwarte kleur en speksteen bekleding is het kleine broertje van de grootste Varde houtkachel. De iets compactere afmeting van de kachel maken deze makkelijk te plaatsen. Deze kachel verdient gewoon een mooie centrale plaats in uw woonkamer.

Het vermogen van de Shape 2 is 5 kW wat goed is voor ruimtes van 30 tot 105 m3. Duurzaamheid staat bij Varde centraal en dat is in ieder model maar met name in de Shape 2 enorm terug te zien. De mooie lijnen van de kachel geven het een modern uiterlijk terwijl de bouw van de kachel duurzaamheid waarborgt.

De Shape 2 is voorzien van een hoge kwaliteit gietijzeren deur om kromtrekken tegen te gaan. Naast de deur zijn ook de bovenplaat kachel, het rooster en de rookkanaal aansluiting (boven of achter) uit gietijzer vervaardigd.

De handgreep van de kachel blijft altijd koel en u zult zich er niet aan branden. Daarnaast is de kachel gemakkelijk te starten en schoon te maken dankzij het functionele ontwerp van de brandkamer.

Ook beschikt de Shape 2 over Beluchting & toebehoren voor optimale verbranding. Het grote rechte venster laat u ook nog eens extra genieten van het mooie vlammenspel. De speksteen bekleding slaat de warmte op en straalt dit uit ook al is de kachel inmiddels uit.

Extra informatie

Aansluiting

,

Afmetingen 41 × 105 cm
Brandstof

Gewicht 199 kg
Maximaal vermogen

Merk

Minimaal vermogen

Nominaal vermogen

Rendement

Rookgasafvoer

Vuurzicht